Fira de Bruixes de Gualba 2018: Programa i activitats destacades

La Fira de Bruixes de Gualba 2018 és el punt de trobada per les bruixes i bruixots d’arreu de Catalunya, i com a bon/a bruixot/a que ets, no te la pots perdre.

Any rere any, als inicis del mes d’agost, l’Associació de Bruixes i Bruixots de Catalunya (ABBC), s’apodera de Gualba, un petit poble a la falda del Montseny, per dur a terme la seva trobada anual. Aquest any la trobada serà el dissabte 4 d’Agost a les 17 hrs de la tarda.

No cal mencionar que el bruixot o bruixa que falti a la fira d’enguany serà cuinat/ada a la cassola. I que és molt important que veniu amb les vostres millors gales (si us plau recordeu que per identificar-nos hem de anar-hi amb l’uniforme de bruixa/bruixot). Esperem la vostra participació en la “Rua de Bruixes i Bruixots” que hi ha organitzada.

Activitats destacades de la Fira de Bruixes de Gualba 2018

Parades esotèriques, productes artesans, activitats per a tota la família de bruixes i bruixots, encanteris, i les últimes troballes en pocions màgiques s’exposen a la màgica fira.

Famílies de bruixes i bruixots! Recordeu que les activitats més destacades de la Fira de Bruixes de Gualba 2018 són, els conta-contes que es duen a terme durant tota la tarda i agrupen a nens i a adults de totes les edats, espectacles dinamitzats i participatius, tallers, i la gran “Rua de Bruixes i Bruixots”…

I a les 23h de la nit, l’espectacle “la Nit de Bruixes”. Un espectacle teatral i musical que representa la llegenda de les bruixes del Gorg Negre de Gualba. Hi participa la gent del poble, i les mateixes bruixes canten i ballen explicant la llegenda.

Programa d’activitats de la Fira de Bruixes de Gualba 2018

Aquest és el programa d’activitats de la Fira de Bruixes de Gualba 2018. Guarda’l al teu mòbil per tenir-lo a mà en qualsevol moment.

Fira de les Bruixes de Gualba - programa 2018

Traducció de les activitats en llengua de signes catalana

Gràcies a l’acord amb la “Plataforma volem signar i escoltar”, els espectacles, conta contes, activitats de carrer i el musical “Nit de Bruixes” són oferts en llengua de signes catalana.

És la primera fira de tot Catalunya que opta per reconstruir les seves activitats perquè les persones sordes puguin gaudir d’una bona estona amb la seva família. Més de 5.000 visitants vénen a veure totes les parades i espectacles gratuïts plens de fantasia i felicitat.

La Fira de Bruixes de Gualba 2018 compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i està organitzada per l’Ajuntament de Gualba. També hi participen associacions i entitats locals del municipi. L’entrada és totalment gratuïta i es realitza per tots els carrers principals.

Per més informació podeu consultar el web http://www.gualba.cat/fira-de-bruixes

Com arribar a Gualba? 

Hi ha aparcament habilitat per vehicles: cotxes, escombres, etc.

Bruixes i bruixots petits, bruixes i bruixots grans… ens veiem a la trobada  del proper 4 d’Agost!

(Si no ets bruixa o bruixot oblidaràs aquest comunicat en 3,2,1…Ara!)

I si ho desitges, pots seguir consultant l’agenda de fires i festes d’arreu de Catalunya pels propers mesos.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *