Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

BARCELONA BIG BLUES BAND

barcelona big band - musics - jazz - fires i festes - blues - rhythm - concert - fires i festes - festes majors - proveidors

Tradicionalment, Barcelona ha tingut bones Big Bands de jazz i swing. Des de principis dels setanta fins a l’actualitat, han estat molts els músics i arrangistes de la ciutat que s’han deixat seduir per la potència i la versatilitat característiques d’aquest tipus de formacions. Però fins ara cap d’elles ho havia fet amb la voluntat de dedicar-se al blues i al rhythm and blues. La Barcelona Big Blues Band, sota la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, conjuga un grup de bons músics que creen un so energètic, salvatge i a la vegada sofisticat. A través dels seus arranjaments, Kovacevic aplica a la Big Band tota l’experiència i el criteri que ha anat adquirint en petits combos. El resultant és un torrent sonor en la tradició de bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis.

Enfocada a acompanyar als millors artistes del rhythm’n’blues en l’àmbit nacional i internacional, tenint d’aquesta manera una sonoritat àmplia i variable del concert a concert, ha col·laborat amb Dani Nel·lo, Jonathan Hererro, Ray Gelato, Spencer Evoy, Claire Martin, Wax & Boogie, Myriam Swanson, Mike Sanchez, Drew Davies, Greg Piccolo, Steve Lucky & Carmen Gettit, Mark Tortorici, Agusti Burriel, Blas Picón, Big Dani Pérez, Lluís Coloma, Santos Puertas, Pere Miró, Martín Burguez, etc. que els ha portat a actuar en diversos festivals de jazz i blues a Catalunya, Espanya i Europa, i a emblemàtiques sales com Jamboree o Palau de la música.

Han publicat el primer CD “Sax Attack” amb Dani Nel·lo, El toro records, agost 2014, i una sèrie d’EP’s amb Mike Sanchez, Myriam Swanson, Agusti Burriel, Drew Davies, Spencer Evoy, Ray Gelato, etc…

D’un concert a l’altre, la Barcelona Big Blues Band aconsegueix complir el seu únic objectiu: fer que el públic gaudeixi de la mateixa manera que gaudeixen ells, amb tota la seva ànima.

Ivan Kovacevic – Contrabaix i direcció

Duska Miscevic, Ignasi Poch – Saxo alt

Pol Prats, Nil Mujal – Saxo tenor

Nuria Vitó – Saxo baríton

Jaume Torné, Victor Verges – Trompeta

Aram Montagud, Miguel Berenguer – Trombó

Hector Martín – Guitarra

Federico Mazzanti – Piano

Arnau Juliá – Bateria

Contacta i demana pressupost

  logo big blues band - barcelona - musics - fires i festes - cap de setmana - proveidors

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya
  Average rating:  
   0 reviews