Uncategorized

ANTA JOIES

mercat artesanal catalunya - mercats artesanals - anta joies

Descobreix Anta Joies

Anta Joies neix de la necessitat de poder expressar a través del metall com veig el món que m’envolta. Sóc l’Anna i des de fa uns anys que em dedico a la joieria i els esmalts al foc. Treballo sobretot amb plata 925, or, esmalts i materials orgànics creant les peces una a una intentant sempre ser el màxim de respectuosa amb el medi ambient.
Des de ben petita que la Natura ha estat un dels pilars més importants i és per això que les meves peces s’inspiren sobretot en ELLA, combinant la plata i els esmalts amb materials orgànics com la sorra, closques d’eriçó de mar, petxines, etc. El que més m’agrada de la meva feina és poder crear peces úniques a partir de les meves idees i les de les persones especials com tu.

Collaret de la col·lecció CORALL:

El conjunt corall neix a partir d’un petit trosset de corall trobat a una de les platges de la Costa Brava. Al cap d’uns anys vaig retrobar el corall entre la col·lecció de petxines i peces orgàniques i vaig decidir passar-lo a metall. A partir d’aquí vaig crear un conjunt format per un collaret amb tres peces o individual, unes arracades d’aro o unes arracades amb tanca a pressió i un anell. El podeu trobar amb acabat combinat de plata oxidada i brillant o bé amb esmalts de tonalitats blaves i acabat brillant.

anta joies - mercat artesanal online - mercat artesanal

 

Criolles de plata:

Aros de plata de llei amb tanca criolla amb rebló a mode de frontissa que dóna mobilitat a la tanca per poder-la obrir i tancar. El fil de la tanca és més gruixut que els aros convencionals, dotant-los d’una major resistència i seguretat alhora de portar-los. Els trobareu en diferents models (Simples, Bolha i Linha), diferents diàmetres ( petits i grans) i acabats . També podreu trobar els collarets i anells a conjunt, espero que us agradin.

anta joies- joies festes a ma - joies artesanals - mercat artesanal

 

Conjunt Areia:

Conjunt de plata de llei minimalista amb textura, semblant a un sorrejat. També disponible amb or per encàrrec. El trobareu amb diferents formats per a tots els gustos, amb collaret horitzontal o vertical, diferents llargades d’arracades i diferents amplades d’anell.

anta joies - mercat artesanal online - joiera artesanal- fires i festes

 

Joies amb closca d’eriçó de mar:

Anell de plata de llei amb una closca d’eriçó de mar trobada a la platja. Són anells que em fa especial il·lusió de fer, ja que els colors de les closques dels eriçons són únics i irrepetibles en cada una de les closques i de vegades són impressionants! Es poden personalitzar el gust i fins i tot em pots portar closques o petxines trobades per a tu. Per evitar que sigui una peça fràgil, la bata de plata que envolta l’element orgànic sempre queda una mica per sobre protegint la peça i faig un tractament a la closca de manera que queda més dura i no es trenca, això sí sempre respectant la naturalitat de la closca per la part que es veurà.

anta joies - mercat artesanal - joies artesanals - fet a ma

anell fet a ma - anta joies - mercat artesanal - joieria artesanal

 

Conjunt Formentera:

Aquest conjunt està inspirat en la preciosa illa de Formentera, quan vaig estar treballant allà una temporada. Realitzat en plata de llei, esmalt al foc de color turquesa que recorda als preciosos colors del mar i sorra de corall de color rosa per portar un trosset de l’illa sempre amb tu. La sorra me la va regalar un home de l’illa que feia molts anys que estava vivint allà, ja que actualment hi ha molt poques zones on trobar aquest tipus de sorra tan especial. Podreu trobar altres peces amb sorra amb l’opció de personalitzar-les amb sorra d’un lloc especial per a tu.

anta joies - joies artesanals - mercat artesanal online

 

Anell Sea:

Anell massís de plata de llei i esmalts al foc amb textura a l’interior. L’anell està inspirat en les textures de les roques que el mar acaricia a la vora de la costa. El podreu trobar amb acabat brillant o acabat mat. Com en totes les peces teniu l’opció de personalitzar-lo sigui canviant el color, la forma o el format de la joia.

anta joies - mercat artesanal - joieria artesanal

 

Fires on ha participat Anta Joies

Fira del Bolet de Seva

Fires organitzades a través de M de Artesanas i Eix Maragall

Fira de la Dalla a Hostalets d’en Bas

i altres….

Punts de Venta

Carrer de Baix a Seva

Espai l’Argolla a Barcelona

Fes la teva comanda a Anta Joies:

(Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya)

Anna Tapias

Telèfon: 686 133 165

Mail: anta.joies@gmail.com

Instagram

Facebook

Etsy

 

anta joies - mercat artesanal online de catalunya

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *