Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

ARY MARTIN & MESKLA

grup de musica - meskla - arY martin - fires i festes

Ary Martin & Meskla som un grup de joves músics que versionem cançons de diversos estils i els donem el nostre toc.  Un bolero tradicional com pot ser “Dos Gardenias” el convertim en la versión blues o inolvidable en funk.  Però cal dir que no fem només boleros, també gaudim d’estàndards de jazz com “Autumn Leaves” o música brasilera com “Mas que nada”.  Pel que podeu veure, tenim una gran varietat de gèneres dins el repertori, però sempre seguint la mateixa línia, el “jazz latin”. 

Descobreix Ary Martin & Meskla

Integrants d’Ary Martin & Meskla

Ary Martin

Cantant amb 13 anys d’experiència professional formant part de diferents conjunts musicals de la província de Girona com La Montecarlo, I del Maresme. També ha format part de projectes de música electrònica amb la mà d’Albert Kick. Actualment, creant els seus propis projectes com Meskla i Ary Martin (de temes propis).

Gustavo Rabí

Bateria i percussionista cubà amb 11 anys d’experiència professional. Ha format part de diferents orquestres de música ballable a Cuba com Mariana y la Makynaria, fent gires nacionales i internacionals. Actualment, forma part de diversos conjunts de la província de Girona com La Montgrins, Ary Martin i Kumbara.

Ferran Reig

Pianista amb 5 anys d’experiència professional. Des de ben petit ha format part de diversos grups de la província de Girona, tocant el piano, el trombó i el fiscorn. Actualment, forma part de diverses agrupacions musicals com Relat, Ary Martin, Biflats, La Cobla de la bisbal Jove, entre d’altres.

Ybra Lira

Baixista veneçolà amb 8 anys d’experiència professional. Mentre es treia la titulació superior d’interpretació de jazz a Irlanda, va formar part de diverses agrupacions com a músic de sessió. Actualment, forma part de les agrupacions musicals Bemba Saoco, Ary Martin, Matilda Blue i Patricia Atzur Band.

meskla - grup de musica - ary martin - fires i festes

Municipis on ha actuat Ary Martin & Meskla

Fira del tap 2021 (Cassà de la Selva)

Botifarrada 2022 (Cassà de la Selva)

Hotel Sant Pere del Bosc (Lloret de Mar)

Contacta amb Ary Martin & Meskla i demana pressupost

(Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya)

Ariadna Martín Lloveras

Telèfon:  609 660 069

E-mail: meskla.info@gmail.com

Segueix-los també a Instagram i Youtube

 

ari martin - meskla

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *