Proveïdors per esdeveniments

BRODAS BROS

brodas bros - grup de dansa - fires i festes

A hores d’ara poca presentació necessita la Cia. Brodas Bros. Aquesta cia. de dansa urbana ja ha recorregut el món sencer des d’Orient fins a Occident. Sempre amb un èxit clamorós del públic i contagiant no només a joves, més coneixedors dels ritmes urbans, sinó que a totes les edats. Brodas Bros és una companyia internacional de hip hop, dansa y cultura urbana nascuda a Barcelona el 2006 formada pels germans Lluc i Pol Fruitós i Berta i Clara Pons.

I LA FÓRMULA FUNCIONA. ¡I MOLT!

Des de llavors han produït els espectacles: “Hip Hop dansa de carrer”, “IVA inclòs”, “Brodas Bros”, “BR2”, “Solo 2”, “Raindú“, “4Herman@s“, “Concierto Concepto“, “Brincabros“, “Hipstory“, “Vibra”, “Brodas Bros 10 anys”, “Topa”, “Block Party – James Brown Tribute”, “La Quela“.

Han girat els seus espectacles per Honduras, República Dominicana, Haití, Uruguay, Paraguay, Barsil, Chile, Orient Mitjà, Japón, Los Ángeles, África, Francia, Portugal, Alemania i Bélgica. Han estat al Teatre Victòria, Compac Gran Vía, Teatre Coliseum, Teatre Tívoli, Teatro Philips de la Luz Gran Vía, Mercat de les Flors, Festival Grec, Fringe Madrid… En quant hi ha un esdeveniment de gran envergadura a la ciutat de Barcelona la seva participació es diria que és quasi obligada: Sonar, La Mercè, La Cavalcada de Reis, Hipnotik Festival, The Brandery… Han fet anuncis televisius per Burn, Fonzies, Seat Ibiza, Chevrolet, Eroski…

Han participat en les pel·lícules “El sexe dels àngels” (Xavier Villaverde), “Yo soy la Juani” (Bigas Luna), “La máquina de bailar” (Santiago Segura). Actuacions televisives en “Fama a bailar“, “Mujeres y Hombres y Viceversa”, La Marató de TV3… I fins i tot han impartit classes als artistes de Saltimbanqui de Cirque du Soleil!

Descobreix Brodas Bros

“HIPSTORY” és un espectacle lúdic i didàctic, i com el seu nom indica, explica la història del hip-hop tant de la dansa com de la música des de 1960 fins l’actualitat. Mitjançant explicacions coreogràfiques i gags humorístics cinc ballarins i un músic ens mostren les diferències entre els següents estils: Popping, Locking, B-Boying…  També es parlarà del Beatbox, del Scratch, de la música Funk (artistes com James Brown, Cook and the Gang…).
El públic tindrà una participació molt activa durant els how. 

Els intèrprets, amb el seu nivell artístic, ens faran conèixer el llenguatge de la cultura del Hip-Hop narrant històries a través de la dansa. L’obra acosta al joves al món de la dansa. Encara que es tractin situacions senzilles, ofereixen un llenguatge coreogràfic i una interpretació de qualitat. El públic experimenta diferents sensacions i emocions. Els intèrprets contagiaran les ganes de ballar hip-hop i el seu missatge positiu. 

La Quela, que ben bé podria ser la néta de “la masovera se’n va al mercat”, és la protagonista d’aquesta proposta escènica de petit format que anirà enfilant ritmes i rimes nascudes del retrobament de la paraula amb el cant i el moviment.
Aquesta proposta, on el nou i el vell es tornen a donar la mà, s’inspira en el repertori de la tradició oral i el recrea a través de l’experimentació amb llenguatges escènics com la música, la dansa contemporània i el Hip Hop. Un espectacle per als més petits, amb dramatúrgia de Roser Ros i la direcció artística de la companyia de dansa urbana Brodas Bros! 

Contacta amb Brodas Bros i demana pressupost

(Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya)   

Management: Marta Olayo

Telèfon: 696 837 076

Web: www.brodasbros.com

E-mail: infobrodasbros@gmail.com

Segueix-los també a Instagram, Facebook, Twitter i Youtube

 

BRODAS BROS - MUSICA - GRUP DE MUSICA

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *