COMPANYIA DANI CARACOLA

CIA DANI CARACOLA - GRUPS D'ANIMACIÓ

La Companyia de teatre i animació Dani Caracola neix l’any 2017 per a reivindicar referents de la cultura catalana amb espectacles familiars de creació pròpia amb música en viu interpretada per quatre músics i actors. La jove companyia realitza tres espectacles adaptables a tota mena de formats tant interiors com exteriors: teatres, places, escoles, eteneus, festes majors, fires, etc.

Espectacles de la Cia. Dani Caracola: 

El més petit de tots (Musical inspirat en el conte de Lola Anglada) 

El primer espectacle de la companyia va ser “El més petit de tots” (musical inspirat en el conte de Lola Anglada) escrit per Ariadna Matas i dirigit per Jordi Centelles.

És una aposta de fer memòria històrica per a públic familiar que porta al segle XXI un conte escrit en plena guerra civil amb un espectacle ple de gags i moments emotius que fan gaudir d’allò més a la canalla però també amb un alt contingut irònic i crític amb els fets històrics que permet un diàleg intergeneracional sobre fets que normalment no s’arriben a parlar mai en família d’una forma propera i distesa.

Merci Lola (Animació teatral i musical sobre Lola Anglada) 


Animació sobre vida i obra de Lola Anglada estrenada a la Plaça Catalunya  (Barcelona) per la Festa Major de la Mercè. En aquest espectacle es fa participar als nens i l’espectacle acaba convidant als infants assistents a dibuixar personatges de la Lola Anglada, doncs a més de ser una gran escriptora i narradora infantil va ser una gran il·lustradora.

Bon dia i bon Sol (Espectacle sobre vida i obra de Xesco Boix) 

Presentat per a públic familiar en forma d’animació teatral amb la poesia i realisme màgic que el caracteritzava, aquest espectacle està amanit amb les seves cançons més emblemàtiques que aniran desgranant tot el més destacat de la seva vida: Somnis, anhels, lluites…Tot allò que reivindicava Xesco Boix encara és plenament vigent.

Integrants de la Cia. Dani Caracola:

  • Paula Joseph, actriu i cantant
  • Dani Farran, actor, mandolina, baix i percussió
  • Andreu Renau, actor, guitarra, acordió
  • Dani Caracola, actor, cantant i guitarra 

Festes Majors on han actuat:

  • Festa Major de la Mercè, Festa Major d’Esplugues, Montornès del Vallès, La Garriga, Palautordera, L’Hospitalet de Llobregat i Correllengua de Sants, Berga, Sant Feliu de Llobregat, etc.

Contacta ara amb la Cia. Dani Caracola:

CIA DANI CARACOLA - GRUPS D'ANIMACIÓ

CIA DANI CARACOLA - GRUPS D'ANIMACIÓ

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews