GONBER SEGURETAT

EMPRESES DE SEGURETAT - GRUPO GONBER

GONBER SEGURETAT és una empresa de talla mitjana, líder en el món de la seguretat a Catalunya, comptem també amb delegacions arreu d’Espanya, el nostre objectiu és confirmar el nostre compromís amb els nostres empleats i amb els clients que ens brinden la confiança de la seva seguretat.

El negoci de GONBER SEGURETAT es basa en la CONFIANÇA. Per això assumim amb responsabilitat el nostre compromís amb les comunitats en les quals operem i amb els nostres treballadors, perquè entenem que és important treballar de manera transparent i amb la confiança dels nostres clients.

GONBER SEGURETAT som empresa homologada pel Ministeri de l’Interior inscrita amb el número de registre de la D.G.P. nº4452 del Registre especial d’Empreses de Seguretat d’Espanya.

GONBER SEGURETAT ens dediquem a tot el món de la Seguretat Privada, estudiant i realitzant tota mena de Serveis de Seguretat:

 1. Seguretat de persones i de centres
 2. Estadis esportius
 3. Indústries
 4. Patrulla de vehicles per ajut a policia local
 5. Vigilància de cases particulars
 6. Servei d´escoltes amb i sense arma
 7. Serveis de SAFETY & SECURITY
 8. Organització de la seguretat de festes majors, concerts, festivals, fires, mercats, etc.

GONBER SEGURETAT és una empresa amb àmplia varietat de professionals de la seguretat privada amb una proposta diferent de la seguretat privada aplicada a petits, mitjans i grans esdeveniments oferint un servei molt tècnic i eficaç a cadascun dels clients.


Equip de GONBER SEGURETAT:

L’estructura de l’empresa és molt extensa donada la varietat de serveis que desenvolupem, inicialment totes les consultes han d’entrar pel departament comercial al telèfon 902 002 515 o al +34 931 895 839 o per @mail: administracion@grupogonber.com, en aquest departament, derivem els pressupostos siguin de Vigilants de Seguretat, escoltes, controladors, auxiliars, etc, i en tres dies com a màxim, us farem arribar la viabilitat del servei en l’àmbit de  la seguretat privada i el cost tancat total per l’esdeveniment.

CERTIFICACIONS de GONBER SEGURETAT: La nostra estratègia d’execució de serveis, incorpora les més noves metodologies provades, tenim personal de seguretat altament qualificat i tots el nostre personal disposa de la certificació de PRL de control d’epidèmies, Riscos específics i mesures preventives enfront del Covid- 19 durant l’estat d’alarma (Sars-Cov-2), amb una duració de 2,5 hores, curs realitzat per l’empresa de Riscos laborals SIS PREVENCIÓ, S.L.

Tot el personal de Gonber Seguretat i a Gonber Control ens exigim seguir un mètode de gran capacitat de resposta per a gestionar els serveis de seguretat.

Per sol·licitar-nos un pressupost necessitem:

 1. Definir la descripció del servei
 2. Tipus de personal i material requerits
 3. Horari de servei
 4. Funcions a desenvolupar
 5. Material proporcionat o material requerit per fer el servei
 6. Garanties professionals requerides (Vigilant de Seguretat, Controlador d’accés o Auxiliar de Servei)
 7. Condicions al pressupost del servei
 8. Qualificacions, certificacions del personal requerides
 9. Escala de temps d’execució i conclusions
 10. Tots el pressupostos seran revisats pel nostre cap de seguretat, per verificar la viabilitat del mateix a nivell de preu preu i de seguretat privada.
 11. Ens comprometem a entregar els pressupostos en un màxim de tres dies

Serveis de Seguretat, serveis governamentals, serveis de l’estat espanyol, ajuntaments, esdeveniments i Festes Majors on hem treballat: Degut a la llei de protecció de dades i que amb cadascun dels nostres clients signem una confidencialitat ens reservem el dret de comunicar l’extens nombre del clients amb els que treballem o amb els que hem treballat.

Contacta ara amb Gonber Seguretat:

GONBER SEGURETAT - empreses de seguretat

 

LOOGO GONBER SEGURETAT

 

 

Comparteix la teva valoració i opinió
1
2
3
4
5
Enviar
     
Cancel·lar

Deixa el teu comentari i puntuació

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 5 reviews
by Pau llinars on Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA

Empresa molt seria i grans profesionals

by Gerard Pou on Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA

Gent molt professional, vaig tenir un

Problema amb una altra empresa i en

menys d'una hora ja tenia a la gent de

gonber

by JC Reyes on Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA

Un equip molt professional, han donat 3 opcions per fer-nos el servei, no es una empresa barata que sols dona preu i gent de nivell profesional baix, son un gran equip i molt eficients, els próxims serveis de seguretat. segr que els fem amb GONBER SEGURETAT,

by Luis gomez on Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA

Empresa sería

by Lluis Vidal on Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA

Molt Bona empresa