GRUP SIGNO

marxandatge - grup signo -marxandatge reus
 
A Grup Signo ens ocupem de la vostra imatge i donem vida als vostres esdeveniments. Experts en marxandatge (reclams, tèxtil, samarretes…), fa més de 40 anys que donem color a les festes! El nostre departament de rètols i retolacions us vesteix els locals personalitzant-vos la imatge. Especialitzats en impressió digital de petit i gran format (lones, vinils…), també podem realitzar una infinitat de productes d’impremta com són les targetes, fulletons, cartes de restaurant… i molt més!
 
Disposem d’un equip de més de 30 professionals en els diferents camps de les arts gràques que ajuden a fer que això sigui possible.
 
Als més de 3.000 m2 de les nostres instal·lacions, s’hi pot trobar una gran varietat de maquinàries d’última tecnologia, com són els nostres equips informàtics, impressores digitals, plòters, màquines de serigrafia, tampografia, etc.
 

Producció de regals promocionals per esdeveniments:

 
Hem realitzat diferents produccions per diverses fires o festes majors,
com son les Festes Majors de Reus i Tarragona, la Fira del Vi, la Fira del vermut, l’exproreus, Tot Nuvis, Fira del Cavall, Fira de Bandolers, Fira de l’avellana de Riudoms, la Fira de l’alimentaria de Barcelona, entre moltes altres colaboracions en esdeveniments privats o públics.
 

Contacta ara amb Grup Signo

Contacte: info@signo.cat
Telèfon: 977 32 07 96
 
 
cartelleria per ajuntaments - signo reus
 
retolació - impressió gran format
 
senyalització per ajuntamnets - marxandatge
 
 
 
SIGNO - marxandatge reus
 
 
 
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews