LEDDREAM

 

LEDDREAM - PANTALLES LED - LLOGUER PANTALLES PER ESDEVENIMENTS

Som una empresa d’enginyeria audiovisual, i el nostre principal objectiu és oferir solucions tecnològiques i innovadores mitjançant tecnologia LED, Digital Signage i Il·luminació digital.

Oferim als nostres clients solucions integrals 360º adaptades a les seves necessitats. Dissenyem nous espais i experiències, abordant cada pas d’un projecte, des de l’elecció dels components fins a la distribució i creació de continguts digitals, així com la instal·lació, el manteniment i la cobertura total d’execució.

Fem les coses fàcils, aportant un valor diferencial als nostres clients, connectant i pensant sempre en l’experiència de l’usuari.

 

Descobreix el nostre Showroom Virtual

Descobreix el nostre #ShowroomVirtualExperience, un espai digital on podràs conèixer totes les nostres solucions tecnològiques i continguts digitals per al teu negoci. Sigues part d’aquesta experiència digital!

Demana ara les teves claus per accedir al ShowroomVirtualExperience!

 

Showroom virtual experience by leddream - LEDDREAM - LLOGUER PANTALLES PER ESDEVENIMENTS

 

LEDDREAM - SHOWROOM VIRTUAL EXPERIENCE - PANTALLES LED PER ESDEVENIMENTS

 

Festes Majors i Fires on han participat:

Ajuntaments:

Hem participat en diverses instal·lacions fixes  (Parets del vallès, Hospitalet, entre d’altres, tant a Barcelona, ​​Madrid, València, Sevilla, a tot Espanya), amb pantalles LED exterior, tòtems o Kioscs interactius, sistema de cartelleria digital, monopostes Led en diferents formats, i il·luminació digital dinàmica.

Esdeveniments:

Campanya de Nadal Vodafone i Nescafé, Campanya de màrqueting de la marca Skoda, Gira de concerts de Love of Lesbians, Shopping Night Barcelona.

Fires:

ISE a Ámsterdam, ISE a Barcelona (Integrated Systems Europe, és la fira mundial del sector audiovisual), Architect Work Barcelona, ​​Architect Work Madrid, Graphispag Experience Barcelona, Retail & Brand experience world congress Barcelona (RBEWC, és l’esdeveniment global del futur del retail), ISPO Munic (Fira mundial de l’esport).

Contacta ara amb Leddream:

 

 

 

 

LEDDREAM - PANTALLES LED - PANTALLES LED PER FIRES I FESTES

LEDDREAM - LLOGUER PANTALLES PER FIRES I FESTES