MC PRODUCCIONS

MC PRODUCCIONS

MCProduccions t’ofereixen l’agilitat i la facilitat que busques quan necessites una producció audiovisual. Són especialistes en cultura popular i tradicional, captant i mostrant de cada festa major, sigui de la dimensió que sigui, el seu esperit, l’alegria de qui les viu i el potent esforç de qui les organitza.
Són creadors de continguts audiovisuals per a xarxes socials, realitzant càpsules diàries vibrants i engrescadores que permeten seguir i viure la festa a través de la pantalla.
Tècnicament us ofereixen realitzacions multicàmeres per a qualsevol mena d’acte, a més d’un servei integral de cap a fi, sent molt àgils i resolutius en tot moment. Voleu engrescar, mostrar i emocionar amb allò que esteu preparant? MC Produccions s’hi posen i ho fan amb la mateixa il·lusió i determinació que vosaltres.
Voleu retransmetre en directe una activitat festiva, concert, focs d’artifici, teatre, cercavila… perquè, ara que la situació ha canviat, puguem seguir gaudint de les nostres tradicions i en puguem ser tots partíceps? A MCProduccions us ofereixen el servei d’streaming (retransmissió en directe per internet), en qualitat HD des de qualsevol lloc i a múltiples dispositius. La seva solució d’ streaming permet fins i tot ser projectada en pantalles de grans formats i ser visualitzada per milers de seguidors online.
I si necessiteu fer vídeos resum per mostrar l’emoció amb què s’ha viscut qualsevol tipus d’acte, ja sigui un concert, una obra teatral, un correfoc, una mostra de bestiar…, MC produccions us els faciliten, assessorant-vos i ajudant-vos des del principi, des de la mateixa conceptualització i guionatge, i amb una producció i una postproducció realitzades amb tecnologia i innovació punteres, amb tota mena d’efectes visuals per a un resultat espectacular, cuidant tots i cadascun dels detalls perquè esdevingui una peça rodona.

Contacta ara amb MC Produccions:

MC Produccions - videos per esdeveniments

MC Produccions - Jordi Milà

mc produccions - videos per festes

 

MC Produccions

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews