SALVADOR RIBA – TEATRE DE CARRER

SALVADOR RIBA

Salvador Riba ofereix espectacles familiars de carrer i de sala, on es barreja el circ (acrob√†cia, verticals, malabarismes amb objectes quotidians) amb el teatre gestual i a vegades amb una mica de dansa. Espectacles de 30 a 40 minuts plens d’humor, sense paraula i en els que el p√ļblic hi acabar√† formant part.
Ha actuat a m√©s de 30 festivals a tota Europa:¬†Espanya, Catalunya, Fran√ßa,¬†It√†lia, Alemanya, Su√Įssa,¬†Anglaterra,¬†√Äustria… Aquests s√≥n¬†alguns dels pa√Įsos per a on ha passat amb el seu espectacle.
A part dels¬†espectacles (llarga durada) ofereix tamb√© diversos n√ļmeros (durada curta: 5-10 minuts) de circ c√≤mic, ideals per presentar dins d’un format de cabaret o¬†variet√©.
Tamb√© ofereix tallers de circ per a infants, joves i grans,¬† on a trav√©s de la diversi√≥ i segons el nivell de cadasc√ļ, el p√ļblic podr√† fer un primer contacte o podr√† aprofundir en el meravell√≥s m√≥n del circ.

Contacta ara amb Salvador Riba:

SALVADOR RIBASALVADOR RIBASALVADOR RIBA

 

 

Comparteix la teva valoració i opinió
1
2
3
4
5
Enviar
     
Cancel·lar

Deixa el teu comentari i puntuació

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 1 reviews
by Pep Sala on Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA

He vist actuar en Salvador Riba en un parell d¬īocasions amb el seu espectacle "Assumptes Interns" i el recomano completament.
Es tracta d¬īun espectacle original i simp√†tic ideal per passar un super bon moment en familia. Tot el p√ļblic, petits i grans acabem participant de l'espectacle . Veiem t√®cnica de circ en un nivell molt alt i grans dots interpretatives per part de l¬īartista que ens fer√† riure tant si volem com no.