SALVADOR RIBA – TEATRE DE CARRER

SALVADOR RIBA

Salvador Riba ofereix espectacles familiars de carrer i de sala, on es barreja el circ (acrobĂ cia, verticals, malabarismes amb objectes quotidians) amb el teatre gestual i a vegades amb una mica de dansa. Espectacles de 30 a 40 minuts plens d’humor, sense paraula i en els que el pĂșblic hi acabarĂ  formant part.
Ha actuat a mĂ©s de 30 festivals a tota Europa: Espanya, Catalunya, França, ItĂ lia, Alemanya, SuĂŻssa, Anglaterra, Àustria… Aquests sĂłn alguns dels paĂŻsos per a on ha passat amb el seu espectacle.
A part dels espectacles (llarga durada) ofereix tambĂ© diversos nĂșmeros (durada curta: 5-10 minuts) de circ cĂČmic, ideals per presentar dins d’un format de cabaret o varietĂ©.
TambĂ© ofereix tallers de circ per a infants, joves i grans,  on a travĂ©s de la diversiĂł i segons el nivell de cadascĂș, el pĂșblic podrĂ  fer un primer contacte o podrĂ  aprofundir en el meravellĂłs mĂłn del circ.

Contacta ara amb Salvador Riba:

SALVADOR RIBASALVADOR RIBASALVADOR RIBA

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 1 reviews
 by Pep Sala

He vist actuar en Salvador Riba en un parell dÂŽocasions amb el seu espectacle "Assumptes Interns" i el recomano completament.
Es tracta dÂŽun espectacle original i simpĂ tic ideal per passar un super bon moment en familia. Tot el pĂșblic, petits i grans acabem participant de l'espectacle . Veiem tĂšcnica de circ en un nivell molt alt i grans dots interpretatives per part de lÂŽartista que ens ferĂ  riure tant si volem com no.