COMPANYIA D’ESPECTACLES I ANIMACIONS TAGER

TAGER ANIMACIONS - ANIMACIONS

Companyia d’espectacles i animacions TAGER, és un grup d’animació amb més de 10 anys d’experiència, ofereix un servei diferenciat, professional i de qualitat. Companyia TAGER entén l’animació com una eina de transformació social i personal i a través del joc i de la diversió fan partíceps a grans i petits allà on van. Fan de cada festa un esteveniment únic i innoblidable com podràs veure en els espectacles que ofereix actualment:

Espectacle “Màgia-Xixarrera”

En Xaxi Xixarrus arriba a l’escenari disposat a hipnotitzar-nos ambla seva màgia i a dibuixar-nos un somriure amb les seves peripècies, però, ho podrà fer tot sol o li caldrà l’ajuda inestimable del públic que l’acompanya? 

Un espectacle trepidant, fresc i sobretot, participatiu, a on petits i grans podran gaudir dels jocs de mans i l’humor agut d’aquest personatge que, amb tendresa i perspicàcia, fa mans i mànigues per despertar l’amor i la il·lusió del seu públic. 

Sortides de guió constants, riure’s de si mateix i generar uns bons saraus, són els trets característics d’en Xaxi Xixarrus, el qual no acostuma a deixar indiferent. 

 

Animació Musical amb “La TagerBand”

La TagerBand ja ha arribat amb l’art de la música i l’animació per generar una bona estona de diversió.  Cantar, ballar i saltar amb les seves cançons, tant per a la gent més menuda com també per a la més peluda.  Música fusió d’animació infantil i versions dels grans èxits de la dècada dels 80 i 90. Un all i oli potent! 

 

Espectacle “El Guardià dels Jocs”

Jugar no té edat, però sí memòria… i el Guardià dels Jocs és conscient dels temps que corren. La popularització de la tecnologia, l’individualisme de les grans metròpolis…amanacen els epais de joc col·lectiu i la memòria dels jocs trdicionals. És per això que s’ha proposat viatjar amb la seva maleta allà on hi hagi algú que vulgui seguir jugant.

Un espectacle on el públic podrà reviure jocs de la seva infància, així com d’actuals. Amb l’art de fer molt amb poc. Ja que si aconseguim treure el nen/a interior, no ens farà massa passar-nos-ho genial.

Animació “Discotequera”

En Xaxi Xixarrus arriba amb el seu format més ·fiesteru-patxangueru” per muntar una bona FESTASSA! Sol o acompanyat d’un/a Punxa Discos (DJ) montaran un bon pollastre amb els seus jocs musicals i cooperatius i algun que altre concours esbojarrats, on el premi està assegurat. No hi faltaran els balls coreografiats amb les cançons d’avui, d’ahir i les que estan per venir. Ideal per cremar energia, sigui de nit o sigui de dia. De ballar no podreu parar fins que la música no deixi de sonar! Petits i grans des dels 0 fins als 100 anys. Totes i tots hi sou convidats.

Contacta amb Companyia d’espectacles i animacions TAGER

i demana pressupost

(Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya)

Telèfon: 669.954.293 (Gerard)

Email: espectacles@tager.cat

Web: www.tager.cat

Segueix-los també a Facebook , Instagram , Youtube i Spotify

TAGER - ESPECTACLES I ANIMACIONS - ANIMACIO INFANTIL PER ESDEVENIMENTS

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews