TAGER ANIMACIONS, ESPECTACLES I DIVERSIONS

TAGER ANIMACIONS - ANIMACIONS

Tager Animacions, Espectacles i Diversions, grup d’animació amb més de 10 anys d’experiència, ofereix un servei diferenciat, professional i de qualitat. Tager animacions entén l’animació com una eina de transformació social i personal i a través del joc i de la diversió fan partíceps a grans i petits allà on van. Fan de cada festa un esteveniment únic i innoblidable com podràs veure en els 3 tipus d’espectacles que ofereix actualment:

Espectacle “Màgia-Xixarrera”:

Espectacle de Màgia-Clown per a nenes i nens de 0 a 99 anys amb varis artefactes, que duu dins la seva maleta dels somnis, en Xaxi Xixarrus ens ofereix un espectacle dinàmic, divertit i participatiu, on petits i grans podran gaudir dels jocs mans, il·lusions experiments d’aquest personatge clownesc que ultilitza la màgia per enganxar i enamorar al públic amb la seva tendresa i perspicàcia.

Animació Musical amb “La TagerBand”:

Ja és aquí per fer-nos cantar, saltar i ballar amb cançons versionades dels 70’s, 80’s i 90’s. Tres músics i un animador que faràn que grans i petits connectin amb el missatge de les cançons. Es tracten aspectes com els elements de la terra, els monstres interiors o la contaminació a l’hora que també fan que es generin abraçades, mirades i rialles entre els participants. Tot plegat un all i oli potent.

Espectacle “El Guardià dels Jocs”:

En un context on sembla que els jocs populars es queden al marge de tot interès… arriba aquest espectacle dinàmic i trepidant, ple de sorpreses i disbarats, on el públic viurà i podrà gaudir, de ben a prop, tots els JOCS que guarda aquest personatge a la seva maleta. Ell és el Guardià dels Jocs.

Animació “Discotequera”

Un Dj i un Animador units amb el propòsit de “fer-la grossa”. Amb els JOCS, els CONCURSOS i les COREOGRAFIES, podreu gaudir i omplir-vos d’alegria. Cançons d’avui, d’ahir i les que estan per venir. Ideal per cremar energia, sigui de nit o sigui de dia. Moltes sorpreses podreu veure, sense oblidar-nos de les bombolletes.
Opció de canó d’espuma i/o de festa Holi!

CONTACTA ARA AMB TAGER ANIMACIONS, ESPECTACLES I DIVERSIONS:

Email: espectacles@tager.cat
Telèfon: 669.954.293 (Gerard)
Web: www.tager.cat
Segueix-los també a  Facebook, Instagram, i YouTube

Comparteix la teva valoració i opinió
1
2
3
4
5
Enviar
     
Cancel·lar

Deixa el teu comentari i puntuació

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews