COMPANYIA D’ESPECTACLES I ANIMACIONS TAGER

tager - animacio infantil -xaxi xixarrus - magia - concerts

Companyia d’espectacles i animacions TAGER, és un grup d’animació amb més de 12 anys d’experiència, ofereix un servei diferenciat, professional i de qualitat. Companyia TAGER entén l’animació com una eina de transformació social i personal i a través del joc i de la diversió fan partíceps a grans i petits allà on van. Fan de cada festa un esteveniment únic i innoblidable com podràs veure en els espectacles que ofereix actualment:

Espectacle “Màgia-Xixaraxera”

En Xaxi Xixarrus arriba a l’escenari disposat a hipnotitzar-nos amb la seva màgia i a dibuixar-nos un somriure amb les seves peripècies, però, ho podrà fer tot sol o li caldrà l’ajuda inestimable del públic que l’acompanya?

Un espectacle trepidant, fresc i sobretot, participatiu, a on petits i grans podran gaudir dels jocs de mans i l’humor agut d’aquest personatge que, amb tendresa i perspicàcia, fa mans i mànigues per despertar l’amor i la il·lusió del seu públic.

Sortides de guió constants, riure’s de si mateix i generar uns bons saraus, són els trets característics d’en Xaxi Xixarrus, el qual no acostuma a deixar indiferent.

Animació Musical amb “La TagerBand”

La TagerBand ja ha arribat amb l’art de la música i l’animació per generar una bona estona de diversió.  Cantar, ballar i saltar amb les seves cançons, tant per a la gent més menuda com també per a la més peluda.  Música fusió d’animació infantil i versions dels grans èxits de la dècada dels 80 i 90. Un all i oli potent! 

Espectacle “El Guardià dels Jocs”

En un món distòpic, o no tant, on les pantalles s’han convertit en l’única font de diversió permesa, hi ha qui encara està disposat a preservar la memòria dels jocs, els de tota la vida.

El Guardià dels Jocs és una d’aquestes ànimes que recorre  places, escoles, teatres i carrers  amb l’objectiu d’evitar que el joc espontani, lliure i cooperatiu desaparegui de les nostres vides. 

Un personatge que busca despertar aquella flama que tothom porta a dins: l’essència dels infants, capaços de fer de qualsevol cosa un joc.

Animació “Discotequera”

En Xaxi Xixarrus arriba amb el seu format més ·fiesteru-patxangueru” per muntar una bona FESTASSA! Sol o acompanyat d’un/a Punxa Discos (DJ) montaran un bon pollastre amb els seus jocs musicals i cooperatius i algun que altre concours esbojarrats, on el premi està assegurat. No hi faltaran els balls coreografiats amb les cançons d’avui, d’ahir i les que estan per venir. Ideal per cremar energia, sigui de nit o sigui de dia. De ballar no podreu parar fins que la música no deixi de sonar! Petits i grans des dels 0 fins als 100 anys. Totes i tots hi sou convidats.

Contacta amb Companyia d’espectacles i animacions TAGER

i demana pressupost

(Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya)

Telèfon: 669.954.293 (Gerard)

Email: espectacles@tager.cat

Web: www.tager.cat

Segueix-los també a Facebook , Instagram , Youtube i Spotify

TAGER - ESPECTACLES I ANIMACIONS - ANIMACIO INFANTIL PER ESDEVENIMENTS

 

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews