TOP TENT

LLOGUER CARPES - TOP TENT

A Top Tent som experts en lloguer de carpes i il·luminació decorativa pr esdeveniments, comptem amb carpes beduïnes, carpes plegables, carpes pavelló i carpes pagodes garantitzant l’èxit davant les inclemències meteorològiques.

Oferim un servei integral, encarregant-nos del transport, muntatge i desmuntatge de les nostres carpes i complements per Barcelona, Girona, Tarragona, i Lleida. També a les comunitats d’Aragó i València

Tipues de carpes Top Tent: 

Carpes Pavelló

Les carpes pavelló són la mastejuositat, la seguretat, la potència, la tranquil.litat. Imperturbables davant les inclemències meteorològiques. 

TOP TENT- LLOGUER CARPES - CARPES

LLOGUER DE CARPES - TOP TENT

Carpes Pagodes o Jaimes

Les carpes Pagodes o Jaimes són ideals per tots aquests esdeveniments en els quals es busca singularitat. Festes privades, casaments, fires, concerts, etc. .

Carpes - alquiler de carpas

Carpes tensades o “Beduïnes”

Les carpes tensades o beduïnes, són l’elegància mediterrània, la brisa de la modernitat. Ideals per còctels, bodes, festes, ambients chill-out, etc.

Per la seva estètica no necessiten decoració complementària perquè són elegants i molt acollidores. Les seves característiques permeten protegir-nos del sol i de la pluja.

LLOGUER CARPES BARCELONA

LLOGUER CARPES BARCELONA

Carpes plegables

Les carpes plegables són ideals per infinitat d’esdeveniments a cel obert com fires medievals, festes privades, fires comercials, esdeveniments esportius, actes solidaris, etc.

LLOGUER CARPES BARCELONA

ALQUILER CARPAS LLEIDA

Contacta ara amb carpes Top Tent:

Top tent logo

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews