CAL SARGANTANA

cal sargantana - llana - artesania catalana -mercat artesanal online catalunya

Sóc la Marta i us presento productes artesanals fets amb llana. Les meves creacions estan fetes amb llana merino que compro neta i tenyida, i Ripollesa de les ovelles del ramat de Can Torra, el ramat de la família. Heu de saber que tinc el privilegi de viure en un indret totalment inspirador, a Cal Sargantana, una petita casa de pagès situada a Castellfollit del Boix, al Pla de Bages.

La llana és un món d’infinites possibilitats i el feltre n’és una d’elles: un teixit sense teixir que em permet crear multitud de formes i volums inimaginables. És una tècnica que aplico manualment a llana neta i pentinada en napa fent servir aigua calenta, sabó i pressió.

El resultat del meu treball amb llana són productes artesanals, elaborats amb processos que respecten el medi ambient i l’entorn i 100% naturals. Hi trobareu des d’elements decoratius, passant per objectes que us seran útils en el vostre dia a dia, fins a bijuteria d’aparença “rústica”. Espero que us agradin i que us convidin a omplir la vostra vida i la dels altres amb art de proximitat. Salut i llana!

cal sargantana - llana artesana - productes de la terra - mercat artesania online catalunya

Descobreix Cal Sargantana:

El niu de llana florit

 El niu de llana florit és un test 100% natural i biodegradable fet amb llana ripollesa obtinguda de manera respectuosa amb els animals i l’entorn, del ramat d’ovelles de Can Torra al Pla de Bages. La planta està directament dins el niu i la llana manté la humitat i temperatura necessàries.

Niu de llana florit

El Sabó de llana

El Sabó de llana és una bola de 100 grams de sabó 100% glicerina. La part exterior del sabó està recoberta amb 100% llana ripollesa enfeltrada obtinguda de manera respectuosa amb els animals i l’entorn, del ramat d’ovelles de Can Torra al Pla de Bages. És un sabó amb l’esponja incorporada. El pèl de la llana té el punt just per fer un exfoliat suau i es pot utilitzar cada dia a les zones menys sensibles.

Sabó i llana

Tapet versàtil

Et proposo un original individual per menjar o estalvis, perquè la llana aguanta altes temperatures. Els pots deixar sempre a la taula, decorarà i el tindràs sempre a mà!!! Fet amb llana ripollesa enfeltrada obtinguda de manera respectuosa amb els animals i l’entorn, del ramat d’ovelles de Can Torra al Pla de Bages. El tapet és una base de feltre amb un cosit a màquina a l’interior que el fa més resistent. La llana és ignífuga, aguanta molt bé les altes temperatures, aguanta la temperatura de les olles i protegirà la superfície d’on el posis.

Tapet versàtil

Boles Eco-aixugat

Redueix fins a un 30% el temps d’assecat amb un resultat més suau. Millora l’efectivitat de l’assecadora, redueix el temps d’assecat, suavitza la roba, evita arrugues i elimina l’electricitat estàtica.

Posa les boles juntament amb la roba rentada i centrifugada a l’assecadora.

Afegeix una gota d’oli essencial a la bola que té una franja de llana marró per perfumar, i programa l’assecat.

Un cop acabat treu les boles i deixe-les eixugar a l’aire lliure. Les podràs fer servir unes 1000 vegades.

Boles eco-eixugat

 

Festes Majors, Fires o Esdeveniments on ha col.laborat

 

Agost

La fireta de la Llana de Castellà de n’hug

Octubre

Fira i taller a Eixarcolant d’Igualada

Fira de la Mongeta de Castellfollit del Boix

Desembre

Fira de Santa Llúcia de Manresa

Fira Artífex creatiu a Manresa

 

cal sargantana - mercat artesanal de catalunya - artesans de catalunya - productes catalans

Tot sobre Cal Sargantana:

Web: www.cal-sargantana.cat

Email: marta@cal-sargantana.cat

Segueix-los també a Facebook i Instagram

WhatsApp: Marta 619783267

cal sargantana - mercat artesanal online - mercat artesanal catalunya

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews