CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

GRUPS DE RUMBA

Busques grups de rumba? Aquí podràs trobar un ventall de grups de rumba d’arreu de Catalunya. Demana pressupost ara per la teva fira o festa i fes del teu esdeveniment un dia inoblidable.

SABOR DE GRACIA - GRUP DE RUMBA PER FESTES - GRUP DE RUMBA PER ESDEVENIMENTS - GRUP DE RUMBA PER FESTES MAJORSbrian de la rumba - grup de rumba - grup de rumba per festesPEP LLADO I LA RUMBA BLANCA - GRUP DE RUMBA PER FESTES - GRUP DE RUMBA PER ESDEVENIMENTS - GRUPS DE RUMBALOXIAS - GRUP DE RUMBA PER FESTES - GRUP DE RUMBAbeto tejada - musica per fires i festes - grup de rumba i rockLOS NIÑOS DEL SOTANO - GRUPS DE RUMBA - GRUPS DE RUMBA PER ESDEVENIMENTS - RUMBA PER FESTES

 

 

Addicionalment de grups de versions, també busques altres grups d’animació per la teva festa? A continuació podràs trobar tots els proveïdors per fires i festes que necessites:

Si el que necessites és promocionar el teu esdeveniment a l’agenda de cap de setmana escriu-nos a info@festesmajorsdecatalunya.cat i demana pressupost per promocionar la teva fira o festa o activitats turístiques en família arreu de Catalunya.