ANIMACIÓ INFANTIL

Animació infantil pel teu esdeveniment arreu de Catalunya: Troba aquí el catàleg de grups d’animació familiar arreu de Catalunya i demana ara pressupost sense compromís.

Explica als grups què necessistes exactament pel teu proper esdeveniment: hi ha tot tipus d’animacions i activitats que es poden adaptar a diversos formats de fira, festa o activitat. 

A la fitxa de cada grup hi veuràs quins serveis ofereixen, l’experiència i Municipis on han actuat,  vídeos d’actuacions i les dades de contacte. 

Espectacles adaptats a les noves normatives.

Som-hi i que no pari la festa! 

ANIMACIO - LA BELLUGAANIMACIO - TAGER ANIMACIONSROVELL D'OU - GRUP D'ANIMACIÓ NEXART PERCUSSION

CIRC DE JOCS ANIMACIÓ INFANTIL - RIKUSSET DE SO - grup animaciótanaka teatre - teatre per fires i festes CIA DANI CARACOLA - GRUPS D'ANIMACIÓROCK PER XICSart-tic shows - espectacles infantils

 

Addicionalment de grups d’animació infantil i animació familiar, també busques altres grups per la teva festa?  A continuació podràs trobar tots els proveïdors per fires i festes que necessites per fer del teu esdeveniment o espectacle un dia inoblidable:

Si el que necessites és promocionar el teu esdeveniment a l’agenda de cap de setmana escriu-nos a info@festesmajorsdecatalunya.cat i demana pressupost per promocionar la teva fira o festa o activitats turístiques en família areeu de Catalunya.