CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

RIKUS

rikus - animacio infantil - animacio infantil per festes

Som una companyia d’espectacles familiars que des del 2015 fem saltar les barretines per tot Catalunya.

A dins la nostra motxilla ja hi portem un bon grapat d’espectacles: A DALT DE LA MUNTANYA (2015), LES CAIXES DE COLORS (2016), EN RIKUS SE’N VA A LA SELVA (2017), CANÇONS AMB BARRETINA -primer disc- i VISCA LA FESTA ((2019), RIKUS I ELS CROMÀTICS -segon disc- (2022) i AMB GANES DE GRESCA i PRESENTACIÓ TERCER DISC (2024).

Els nostres espectacles es caracteritzen per ser molt participatius i enfocats en 3 idees fonamentals:

 • Les nostres tradicions: des d’una mirada moderna i actual cantem les festes com castanyada, carnavals, festes majors, la quaresma, la mona, els gegants, els castellers…
 • La natura: ens reafirmem amb totes les coses bones del món rural, estimem el nostre planeta i tots els animals.
 • La diversió: volem que us ho passeu d’allò més bé amb les nostres cançons i les seves dinàmiques, buscant sempre una mirada divertida a les coses quotidianes.

La nostra música:

Al llarg d’aquests anys hem anat composant un munt de cançons amb una idea molt clara: oferir a les famílies i infants una gran varietat d’estils musicals (funk, disc, techno, reggae, rock, ska…).

Les cançons ens parlen de festes, tradicions i situacions que els són properes i que busquen la complicitat amb qui les escolta.

AMB GANES DE GRESCA!!! 

Presentem aquest nou espectacle amb noves cançons, amb nou disc i nova gira!!! Seguim amb la mateixa recepta que VISCA LA XERINOLA amb més de 500 concerts per tot Catalunya: bona música, energia positiva, molta diversió i ironia.

Un concert familiar on no podreu parar de ballar a ritme de pop, rock, reggae o ska amb una sonoritat moderna. És un espectacle/concert per a públic familiar, per a grans i petits, on trobareu dinàmiques i balls. Una hora d’emoció constant, d’alegria, de somriures i de màgia tot repassant les nostres festes i tradicions…

Esteu preparats per despertar la gresca que tots portem dins?

Rikus i Els Cromàtics

Contacta i demana pressupost

  animacio infantil - rikus
   
   
   
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews