CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024

DOCTORFLY SHOW

DoctorFly Show - ANIMACIO INFANTIL - ANIMACIO INFNATIL PER FESTES - ANIMACIO INFANTIL PER ESDEVENIMENTS - ANIMACIO INFANTIL PER FIRES I FESTESDoctorFly Show són espectacles d’animació, en escenari o itinerants en els quals el tema central és la màgia, el ball, la interacció amb el públic i el gag. Descobreix els espectacles que ofereix:

Espectacle de Màgia i Animació: “Màgia, paraula i moviment”

Aquest espectacle és ideal tant per a espais tancats com per a l’aire lliure. Amb una combinació de màgia, paraules i moviment, DoctorFly aconsegueix crear una experiència inoblidable per a tots els espectadors.

Espectacle Itinerant Autònom

Perfecte per a fires, mercats i festes de tota mena, aquest espectacle itinerant autònom inclou màgia de prop, globoflèxia, balls i animació. Aquesta proposta és ideal per aquells esdeveniments que busquen una animació constant i propera amb el públic.

Espectacle de Balls i Jocs: “La festa amb DoctorFly”

Engresca tothom, des dels més grans fins als més petits, amb aquest espectacle vibrant i divertit. “La festa amb DoctorFly” és perfecte per a festes de final de curs, carnavals i finals de festes. . És la manera ideal de tancar qualsevol celebració amb un toc especial.

DoctorFly Show té l’espectacle perfecte per fer del teu esdeveniment un èxit rotund. No esperis més i descobreix la màgia, el ball i l’alegria que només DoctorFly pot oferir!

Integrant de DoctorFly Show

Enric Gonzalez Maronda (DoctorFly)

Municipis, fires i festes on han actuat

Amb quaranta anys de trajectòria ha actuat a moltíssimes festes majors, fires i esdeveniments varis. Els últims ajuntaments i entitats pels que ha treballat són:

Albagés, Sant just Desvern, Xarxa de comerç Divers, Vallfogona de Balaguer, Sant Eugenia (Girona), Gandesa, Carrers de Sants units, Associació el Generador Art, Camarassa, Hospitalet del Llobregat, AMPA Llar d’infants Rosaura, Ametlla de Mar, Alcarràss, Vilanova del Camí, Balaguer, Cornellà, Gavà, Montmeló, Fondarella,..

DoctorFly Show - ANIMACIO INFANTIL - ANIMACIO INFNATIL PER FESTES - ANIMACIO INFANTIL PER ESDEVENIMENTS - ANIMACIO INFANTIL PER FIRES I FESTES

Contacta i demana pressupost

    DoctorFly Show - ANIMACIO INFANTIL