TEATRE DE CARRER

Busques companyies de teatre de carrer per animar la teva fira o festa? A continuació pots consultar el catàleg de companyies de teatre de carrer arreu de Catalunya. Demana ara pressupost.

FADUNITO PRODUCCIONS - TEATRE DE CARRERALEA TEATRE - TEATRE DE CARRERSALVADOR RIBA - TEATRE DE CARRERTEATRE DE CARRER - TODO ZANCOS - ESPECTACLES XANQUESTEATRE DE CARRER - COMPANYIA INSOLITS - TEATRE DE CARRER PER FESTES MAJORSZIGURAT BAND - TEATRE DE CARRER - TEATRE FESTES MAJORS - TEATRE FIRES I FESTESle meme - teatre de carrer - musica per festes majorsALUCINARTE - TEATRE DE CARRER - FIRES I FESTES - CAP DE SETMANA

Si també busques altres grups d’animació per la teva festa, consulta ara el catàleg de proveïdors per fires i festes i  fes del teu esdeveniment un dia inoblidable:

Si el que necessites és promocionar el teu esdeveniment a l’agenda de cap de setmana escriu-nos a info@festesmajorsdecatalunya.cat i demana pressupost per promocionar la teva fira o festa o activitats turístiques en família arreu de Catalunya.