FADUNITO PRODUCCIONS

fadunito - teatre de carrer - animacio infantil

Fadunito Produccions és una companyia internacional de teatre de carrer amb més de 15 anys d’experiència, havent actuat a tots els continents i a més de 30 països diferents.

La companyia està especialitzada en espectacles sense text, per públic familiar tant itinerants com fixes.

ESPECTACLES ITINERANTS

GRAN FAMILIA

Una mare i els seus fills aniran a donar un tomb pel poble. Aquesta família té una característica molt singular i és que són “especials”

 
PETIT CIRC

El circ més petit del món presenta el seu espectacle: “The polls show”. El personal del circ s’encarrega d’extraure els polls del cabell dels assistents perquè aquests puguin veure el show especial per a polls. Mentrestant, els xanquers del circ amenitzaran l’espera a tot el públic amb música i interacció.

 

+75

Tenen més de 75 anys i han sortit del geriàtric per passejar pel carrer. Uns personatges sorprenents, divertits, fràgils, que ens faran descobrir les dificultats amb les que, dia a dia, han de conviure les persones grans de les nostres ciutats.

ESPECTACLES FIXES

OFF

Un retrobament d’allò més esperat. Dos amics d’infància i un regal per recordar vells temps. Les coses, però, han canviat. El contacte, les converses i les rialles ara depenen d’un aparatet que tots portem a la butxaca. Un espectacle pensat per públic familiar, que amb tons clownescos i amb clau d’humor gestual, et farà replantejar-te l’ús que li dones al telèfon mòbil.

 
MUSIC BOX

Un amant de la música arriba entre el públic amb les seves capses de música i descobreix una de gegant a l’escenari, però que no funciona i es disposa a arreglar-la. A l’obrir la caixa, comencen els seus problemes. Li apareixen estris musicals que no sap per a què serveixen, i aquests estris van cobrant vida fins que finalment, amb l’ajuda d’aquests, ell haurà de crear la música de la capsa gegant.

 
NETS

Els Nets ja són aquí! Venen per netejar-ho tot, però d’una manera molt especial. Mai netejar havia estat tan divertit i surrealista!

 
DISCO PER XICS

Una gran festa familiar on es barreja música, ball i teatre. Especialment pensat perquè gaudeixen des dels més petits fins als més grans. Muntatge de gran format on s’interactua amb el públic a través de les noves tecnologies, pantalles led, càmeres i màquines d’efectes.

Tots els espectacles de Fadunito Produccions estan adherits dins el programa.cat

Contacta i demana pressupost

  Dades de Contacte de Fadunito Produccions: 

  Telèfon: 686238644

  Web: http://fadunito.com

  E-mail: ferran@fadunito.com i info@fadunito.com

  Segueix-los també a Facebook, Twitter i YouTube

   

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews