CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

DAN PERALBO I EL COMBOI

DAN PERALBO I EL COMBOI - GRUP DE MUSICA PER ESDEVENIMENTS - GRUP DE MUSICA PER FESTES - GRUP DE MUSICA PER FESTES MAJORS

Guanyadors de la 21a edició del concurs Sona9, Dan Peralbo i El Comboi és una formació de quatre músics d’Osona i Barcelona. Una banda de pop-rock que ha arribat per ser els hereus del rock català, i amb unes referències musicals que s’apropen als nord-americans The Strokes o als britànics Oasis. Les seves cançons marquen un nou camí al gènere i el seu directe és tan impressionant que queda gravat al cor de tot el públic.

El grup ja ha debutat pels festivals més grans del nostre país. Durant el primer any (2022) han estat presents en festivals i espais tan importants com el Festival Cruïlla, Festival Acústica, La Mercè, Fira de Santa Tecla, Fira de Música Emergent de Vila-Seca, etc.

Durant aquest 2023 el grup ha actuat també en festivals i grans escenaris del nostre territori com Festival Monocicle, Festival Encanta, Let’s Festival, i amb actuacions a Reus, Torelló, Tarragona, Festes del Tura d’Olot, Música Viva de Vic (escenari Plaça Major), Girona i molts més.

Descobreix Dan Peralbo i el Comboi

 

Contacta i demana pressupost

  DAN PERALBO I EL COMBOI - GRUP DE MUSICA PER FESTES - MUSICA PER ESDEVENIMENTS - MUSICA PER FIRES I FESTES

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews