COMPANYIA ARTSOM

ARTSOM - MÀGIA

La Companyia Artsom, és una xarxa de joves talents de l’àmbit de l’espectacle, que té com a objectiu la creació d’espectacles multidisciplinars, amb la màgia com a eix central, amb una intenció innovadora i renovadora.

Espectacles de màgia Artsom:

  • La màgia de Marçal Font:

És un espectacle tot terreny per a tota mena d’ocasions. Amb més de 400 funcions de rodatge, es converteix en una atracció perquè petits i grans gaudeixin de la màgia més divertida i fascinant.

  • Idò:

Volen que el públic visqui una autèntica festa, tot acompanyat de la màgia més potent i sorprenent. És un espectacle de màgia de mitjà i gran format, pensat per HOTELS, FESTES MAJORS, CÀMPINGS, on diferents disciplines com la música, la dansa i els malabars, acompanyen de forma molt visual a la màgia, els agrada denominar-ho… un “cabaret màgic”.

Descarrega’t el dossier de l’espectacle aquí

  • Clandestí:

L’espectacle “Clandestí” és la proposta més experimental de la Companyia Artsom.

Ens trobem a l’any 2084. El Govern acaba de prohibir la pràctica de la màgia perquè posa en perill el suposat sistema de pau establert. Un mag, sense nom ni identitat, qüestionarà tot aquest sistema que, lluny d’afavorir la llibertat, està realment fundat en la repressió política i social, en la vigilància massiva i en la manipulació de la informació.

Contacta ara amb la Companyia Artsom:

artsom

artsom

artsom

Artsom

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya
Average rating:  
 0 reviews