CRAMER

CRAMER - CONTROLADOR D'ACCESSOS

Cramer és l’empresa de controladors d’accesssos i auxiliars de serveis que t’ajudarà a que el teu esdeveniment es desenvolupi a la perfecció.

L’empresa s’origina arrel d’una amplia trajectòria treballant amb algunes de les millors empreses del sector, i amb la intenció de fer-se un forat en el mercat diferenciant-se de la resta. Ofereixen, a cadascun dels seus clients, un personal habilitat i titulat.
CRAMER està formada de personal experimentat en tota mena de serveis que donaran una resposta professional davant de tot tipus de situacions.

Perfeccionistes com son, creuen que una formació continuada és fonamental per a aconseguir el millor resultat possible al final de cada servei, buscant sempre l’excel·lència.

Serveis que ofereixen:

  • Control d’Accessos: personal habilitat per al desenvolupament de les funcions, experimentats en tota mena de serveis, concerts, festivals, fires, esdeveniments, botigues, salons de joc, casinos, hotels, museus, teatres, pubs, discoteques, etc.
  • Auxiliars de Servei: personal qualificat per a desenvolupar un servei auxiliar de qualitat. Pàrquings, càmpings, urbanitzacions, fàbriques, hospitals, geriàtrics, camps de futbol i festes majors són alguns exemples de serveis auxiliars.
  • Consergeries/Porteries: edificis, comunitats, oficines, empreses, etc.
  • Acompanyaments VIP: artistes, empresaris i particulars.
  • Reserves d’Espais: reserves en via pública per a enregistrament d’anuncis, videoclips, etc.
  • Acomodadors: acomodadors per a tota mena de locals.

Alguns dels amb els quals treballen: 

CONTROLADORS D'ACCESSOS - CRAMER

Contacta ara amb Cramer:

CRAMER

CRAMER

CRAMER

 

CRAMER

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews