DOUBLE GROUP

DOUBLE GROUP

Double Group és empresa especialitzada en Serveis Auxiliars i Controladors d’Accessos formada per professionals amb més de 20 anys d’experiència en el sector: gestionen el teu esdeveniment (fires, festes majors, festivals, concerts, i esdeveniments de tota mena tant en espais tancats, estadis, com espais oberts). Servei amb la màxima eficiència i eficàcia. 

És una empresa moderna, propera, de confiança i solvent; aquests valors al costat d’un equip format, professional i d’imatge impecable són la seva garantia d’èxit.

L’equip directiu de Doble Group prové del Cos de Mossos d’Esquadra aportant la seva experiència en el dia a dia de l’empresa.

El seu equip professional disposa de bona imatge, protocols i uniformitat a escollir pel client, des de pantalons curts amb polo fins a camisa i corbata.

Necessites hostesses i promotors pel teu esdeveniment? Double Group també compta amb aquest servei, perfils amb idiomes i formats en les àrees d’etiqueta i protocol. Cada esdeveniment és únic i Double Group t’ajuda a fer la diferència. 

Festes Majors i esdeveniments on han treballat:

  • Presents en Festivals de petit/mitjà format com Festival Jardins de Cap Roig, Festival Arts d’Estiu o Polo Music Festival ; així com Festivals de gran format com el Primavera Sound, Sonar, o Estadi Olímpic de Lluís companys.
  • Pel que fa a Fires i Festes Majors estan presents a Ajuntaments com Sitges, Barcelona, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Figueres, Llers, Vilafant, Vilajuïga, Vic, Masnou…

Contacta ara amb Double Group:

Double Group posa el client al centre de l’operativa, garantint així la màxima dedicació i excel·lència en cadascun dels seus serveis. Demana ara un pressupost o contacta amb el seu equip expert en serveis auxiliars i controladors d’accessos, així, analitzaran la teva sol·licitud i rebràs una proposta personalitzada per al teu esdeveniment, fira, concert, o festa major. 

VIGILANTS DE SEGURETAT PER ESDEVENIMENTS - DOUBLE GROUP SERVEIS AUXILIARS - DOUBLE GROUP CONTROLADORS D'ACCESSOS

 

Double Group

 

L’empresa Double Group és beneficiària de el Programa “la Caixa” Ocupació Jove d’ajudes per al foment de la contractació de persones joves. Aquestes ajudes estan cofinançades pel Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil / Iniciativa Ocupació Juvenil – Fons Social Europeu i per la Fundació Bancària “la Caixa”. 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya
Average rating:  
 3 reviews
Josep Antoni
Jun 22, 2020
 by Josep Antoni

Diferents. Son molt simpàtics. 100% recomanable el seu servei.

Joan Masagué
May 13, 2020
 by Joan Masagué

Genial. Després de provar diverses empreses de Controladors d'Accés, fa 2 anys que treballem amb la gent de Double. Simpàtics i agradables (tot el que un poble busca a la seva fira). Recomanables 100%. Nosaltres som un poble de Girona, i la veritat que tot el voltant treballa amb ells.

Àngels Codorniu
May 12, 2020
 by Àngels Codorniu

Portem treballant els darrers 3 anys amb aquesta empresa per la nostra Festa Major d'hivern i d'estiu. La veritat que és molt senzill treballar amb ells i s'adapten a les necessitats del consistori. Els recomano 100%.