ECOGOTS

ECOGOTS - GOTS PER FESTES - GOTS ECOLÒGICS

A Ecogots ho tenim molt clar: s’ha d’actuar JA! Estimen el nostre planeta i volem que les següents generacions puguin seguir gaudint d’ell. Hem creat un got que aprofitant un desfet com és la pellofa de l’arròs i amb totes les prestacions necessàries: reutilitzables i reciclables. A més, la pellofa prové del Delta de l’Ebre. la fabricació i la personalització també es fa a Catalunya per tant poder dir orgullosos que tenim un producte de proximitat, ecològic, de Km 0 i que fomenta l’economia circular. Els Ecogots es poden personalitzar i no tenim un mínim de comanda. A més, els gots que sobrin, si no els podeu aprofitar per a un altre esdeveniment, els recollim, els triturem i tornem a fer gots nous, reduint així el fet d’haver d’utilitzar material nou, el que significa reduir emissions de CO₂.

No creus que és perfecte? Encara ho seria més si tots ens suméssim a aquesta iniciativa i deixéssim els gots d’un sol ús de banda per sempre. Fes-li un favor al teu planeta. Estàs amb nosaltres?

Contacta ara amb Ecogots

GOTS per festes reutilitzables

gots ecològics

 

ECOGOTS - GOTS PER FESTES

 

Col.laboracions realitzades en Festes Majors i Esdeveniments: 

Ecogots es un projecte nou, va sortir al setembre del 2020. Hem fet gots per molts esdeveniments petits a nivell de bodas, bars, aniversaris, col.laboracions petites amb ajuntaments, etc.

  • Festa Major Sitges 2021
  • Festival VALLVIVA 2021 (Girona)
  • Dakar 2020
  • Ajuntament Esparraguera, acció en escoles.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews