EL CIRC PETIT

EL CIRC PETIT - TALLERISTES

Esteu organitzant una festa? Doncs no hi pot faltar el seu taller de circ o de bombolles! Una activitat diferent, familiar, entretinguda, lúdica, divertida i que sempre funciona! Qui no ha volgut mai pujar a un trapezi? 2 hores de taller de circ on tota la família i amics, podran ser per un dia artistes de circ, provar el trapezi, l’esfera gegant d’equilibris, els malabars, els monocicles, el cable de funambulisme i passar amb els seus un moment inoblidable i gaudir d’un entorn de circ acompanyat pels nostres artistes! El Circ Petit sempre treballa amb la màxima professionalitat, qualitat, seguretat, diversió i preus immillorables!

ESPECTACLE ADAPTAT AL PROTOCOL COVID 19 

El CirCubic 

RACONS D’INTERACCIÓ DE CIRC 

En Charles Darwin venia a dir alguna cosa així com que aquelles espècies que no són capaces d’adaptar-se al seu entorn senzillament moren.

Així que, El Circ Petit s’ha adaptat a la nova realitat i ha creat aquest entorn segur, on el grup de convivencia, habitual o nucli familiar, podran tornar a gaudir dels nostres tallers de circ!

Els nostres tallers de circ sempre comencen amb una introducció/exhibició a càrrec dels nostres artistes/formadors , on expliquen molt divertidament el funcionament de tots els estris que es faran servir durant l’activitat, que són; Malabars, equilibris i bombolles de sabó.

  • Malabars: Diàbolos, plats xinesos, devil stick, anelles, masses, … 
  • Equilibris: Barra d’equilibri, esfera d’equilibri de 120 cm, rola-rola, monocicles, xanques, pedaleres, …
  • Bombolles de sabó:  En cada Box hi haura el material per fer bombolles.

Els tallers estan adaptats als protocols covid-19 i es realitzen en 6 Box’s per unitats familiars o de convivencia de fins a 13 persones, respectant el distanciament social entre box’s i es possible fer-ho en torns de 30 min! (Es desinfecta tot el material abans del seu ús)

Tot pensat per a un grup aproximat de 75 participants a la vegada. 

Contacta ara amb El Circ Petit:

TALLER DE CIRC - EL CIRC PETIT

TALLERS DE CIRC PER FESTES - EL CIRC PETIT

 

EL CIRC PETIT - LOGO

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews