GIFT CAMPAIGN

Gift campaign - regals promocionals - regals pomocionals barcelona

Gift Campaign és una empresa dedicada als regals publicitaris i marxandatge corporatiu des de fa més de 12 anys. Comptem amb un catàleg molt divers on s’inclouen tasses, bolígrafs, llibretes, samarretes, bosses, pendrives, lanyards i molt més. Els nostres productes són personalitzables amb el logotip corporatiu i, en alguns cassos, amb la imatge o disseny que es desitgi, sempre utilitzant tècniques d’impressió de qualitat.

A més a més, comptem amb un equip d’atenció al client que t’assessorarà en tot el que necessitis sense compromís, de manera que puguis trobar el que estàs buscant. Disposem d’avantatges extra com enviaments ràpids, mostres virtuals per veure el resultat final abans de la compra i descomptes per quantitat, entre d’altres.

El nostre catàleg està en constant innovació, afegint sempre les últimes novetats i reflexant noves tendències com és la del marxandatge ecològic. Grans marques, col·legis, ajuntaments,  petits empresaris i molts més han confiat en nosaltres per poder promocionar-se.

Contacta ara amb Gift Campaign 

regals promocionals - qgrafic

Lanyards per esdeveniments - Lanyards Barcelona

Usb personalitzat - regals promocionals Barcelona

 

 

Logo gift campaign 2

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 2 reviews
 by Neus

Hem fet uns gots publicitaris amb ells i han quedat molt bé! Gracies!

 by Ernest

Molt professionals. Hem quedat molt satisfets amb la comanda de bolígrafs personalitzats.