KANGURS EVENTS

 

KANGUR EVENTS - CANGURS PER FESTES

Kangurs Events es va crear l’any 2012 amb la idea de poder ajudar als pares en esdeveniments com els casaments, ja que són festivitats pensades per adults i la seva diversió.

Cada vegada hi ha més nuvis amb fills i convidats amb fills que no saben on “col·locar” i és molt car pagar un cangur per poder gaudir dels casaments i jo com a mare de tres filles, deia ¿on deixo les meves filles? I vet aquí …!! Eh! Aquí l’empresa.

A mesura que han anat passant els anys hem anat afegint esdeveniments com: esdeveniments empresarials, conferències, tallers, fires, a més d’afegir esdeveniments infantils com ara aniversaris, bateigs, babyshowers

Tots els treballadors, les nostres cangurs, són persones úniques que tenen una característica comuna, l’amor i el benestar dels més petits.

Cadascuna de les nostres cangurs tenen titulacions relacionades amb el món infantil, ja sigui estudis universitaris com educació infantil i primària, psicologia, logopèdia, estudis de formació professional com animació sociocultural, tècniques en educació infantil, a més tots tenen coneixements de primers auxilis, manipulador d’aliments i formació com a monitor o director de temps lliure.

Cadascuna té habilitats diferents com: cant, ball, toquen algun instrument, pinten cares meravellosament, màgia… a més de parlar dos o tres idiomes.

 

Descobreix Kangurs Events 

 

kangurs events - cangurs per esdeveniments - cangurs per fires i festes - festes infantils - animacio per festes infantils

 
 

KANGURS EVENTS - CANGURS PER ESDEVENIMENTS

 

Tot sobre Kangurs Events

Web: https://kangursevents.com

E-mail hola@kangursevents.com

Segueix-los també a Facebook i Instagram

WhatsApp: +34.695.231.396

 

kangurs events - cangurs per esdeveniments - cangurs per casaments

 

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya
Average rating:  
 0 reviews