LA BANDA DEL DRAC

Durant 40 anys La Banda del Drac ha fet ballar a pobles sencers, ha estat a centenars de festes majors i ha guanyat un Premi Arc a la millor formació de ball de Catalunya. La Banda del Drac posa tota aquesta experiència al servei de l’espectacle i ofereix música tocada 100% en directe buscant l’excel·lència en la interpretació i generant sinergies que provoquin que el públic pugui ballar, cantar i gaudir d’una festa única.

LA BANDA DEL DRAC, formada per 7 músics amb molta experiència i formació,  destaca per la seva versatilitat podent adaptar el seu ampli repertori. 

Els seus espectacles mixtes comenccen amb un ball pels més grans, continuen amb revivals i música dels 60’s, 70’s, 80’s i 90’s per la gent de mitjana edat i acaben amb hits del moment pels més joves.

Així i tot La Banda del Drac pot realitzar espectacles temàtics on fer únicament ball per la gent més gran, revivals per totes les edats o hits i temes del moment pels més joves segons les necessitats de la comissió de festes, de l’associació organitzadora o el poble.

A part de l’espectacle habitual també ofereixen ball de tarda o les dues modalitats de concert. Les combinacions són moltes i variades. La Banda del Drac s’adaptarà a qualsvol personalització per fer que la vostra festa sigui inoblidable. 

LA BANDA DEL DRAC és garantia d’èxit i està a la vostra disposició. 

 

 

Contacta ara amb La Banda del Drac:

La banda del drac - grups de versions

Grups de versions - grup de versions

Grups de versions Catalunya

 
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 1 reviews
Joan
Jul 1, 2021
 by Joan

Són increïbles!