NIÑAS DEL MAGO – GRUP DE MÀGIA

Niñas del Mago

Niñas del Mago és l’únic duet de magues a Espanya: Joves magues amb una gran projecció. Amb una experiència de més de 12 anys, i després de recórrer 4 països, Niñas del Mago han incorporat a la seva màgia diferents arts escèniques, creant així un estil fresc i desenfadat. Fins ara han creat i produït 5 espectacles per a tots els públics i han compartit escenari amb artistes de renom nacional i internacional del món màgic i circense.

Niñas del mago t’ofereix els següents espectacles  

  • IMAGINA2: Espectacle de màgia d’escenari/saló, visual i participatiu. Niñas del Mago et tornaran a fer sentir la il·lusió de sempre. L’espectacle es pot representar a interiors o exteriors. Ideal per sala petita, carrer… Espectacle tot-terreny, adaptable en temps i espai.
  • ILUSIONA2: L’espectacle més potent de la Companyia. Màgia d’escenari, amb grans il·lusions, visual i participatiu. Un espectacle de màgia poc tradicional on trobareu 2 magues en plena acció. Representable en teatres i sales equipades.
  • MÀGIA D’APROP: Màgia ideal per a fer en qualsevol esdeveniment i petits grups on els assistents estan dempeus o asseguts en taules. Les magues van passant a la recerca de nous espectadors sense molestar-te a haver d’anar darrere de la màgia. La màgia et busca a tu.

Contacta ara amb Niñas del Mago

Telèfon: 655 976391
Email: ndelmago@hotmail.com
Web: www.ndelmago.com
Segueix-les també a Instagram, Facebook, Twitter i YouTube

logo Niñas del Mago_letra_fondo transparent

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews