SEGURCAMP

SEGURCAMP

SEGURCAMP S.L. és una empresa de seguretat propera als seus clients i personal, dedicada a la prestació de serveis de vigilància i protecció, homologada pel Ministeri de l’Interior inscrita amb el número 05/2014 del Registre especial d’Empreses de Seguretat de Catalunya.

SEGURCAMP es dedica a realitzar tota mena d’esdeveniments: festes majors, concerts, festivals, fires, metcats, etc. Sorgeix de professionals de la seguretat privada amb una proposta diferent de la seguretat privada aplicada a petits i grans esdeveniments oferint un servei pròxim al client i de qualitat amb uns preus molt competitius per la seva petita estructura empresarial.

Les funcions de l’equip de SEGURCAMP són la protecció dels béns i persones, dissuadint actes que poguessin cometre algun delicte o infracció administrativa en esdeveniments culturals, esportius o d’oci, posant als infractors a disposició de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat.

Tots els Vigilants de Seguretat de SEGURCAMP, degudament uniformats, estan titulats pel Ministeri de l’Interior i habilitats per la Direcció General de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

L’efectivitat dels nostres serveis de vigilància i seguretat es basa en l’experiència i en la selecció del personal, la formació, l’organització i els mitjans disponibles.

Equip Segurcamp:

L’estructura de la empresa és molt reduïda, formada per tres departaments els quals s’encarreguen de tota la gestió i formen tot l’organigrama pel bon funcionament dels serveis.

Esdeveniments i Festes Majors on han treballat:

  • Ajuntaments: Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramanet, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Esteve de Sesrovires, Sant Pere de Riudebitlles, Castellbisbal, Igualada, Sant Sadurní d’Anoia, Cerdanyola del Vallés, Sant Cugat, La Roca del Vallés, Arenys de Munt, Arenys de Mar; Canet de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Lliçà d’Amunt, Bigues i Riells, La Garriga, Centelles, L’Esquirol, Santa Eugènia de Berga, Sant Hipòlit de Voltregà, Manlleu, Gurb, Vic, Olot, Torelló, Taradell, Cadaqués, Vilanova de Sau, Lloret de Mar, Ribes de Freser, La Vall d’en Vas, Ripoll, Berga, Avià, Cubelles, El Vendrell, Falset, Vilanova d’Escornalbou, Constantí, Vilabella, Bràfim, Querol, Albiol.
  • Associacions i Fundacions: Oca de Mataró, Parc de la Sequia, Gestió cultural, ETSEIB, Associació Juvenil La Causa; Associació juvenil Pel Diàleg i la Convivència, Taller de Músics, Agrupament Escolta i Guia Alverna, Comissió de Festes Santa Eulàlia, Colla Gegantera de Falset, Trobada de Colles de Senglar les Guilleries.
  • Festivals i Esdeveniments Culturals: Canet Rock, Meridiana Rock Festival, Biorritme, Biocap, Clownia, Fira de la Muntanya, Fira del Pessebre d’Olot, Mercat Medieval de Vic, Fira de Nadal ICUB.
  • Generalitat de Catalunya: Agència Catalana de la Juventut
  • Societats privades: Arquebisbat de Tarragona, Eliance Helicopter Global Services, Aigües de Manresa, Consorci del Bages per la Gestió de Residus, Well Being Rooms, Global Formació Plus, UTE ASO RPM, Celler de Capçanes, ANVIPLAS, SEBIR, Magatzems Sagrera, Tollardona, Platja Ribes Rojes, Hotel 7 Portes, Hotel Muntanyà de Seva, Òdena Hosteleria, Pere Punyetes, Local Acapulco, Homar Grup, Acció Moguda, entre moltes altres…
  • Promotors d’espectacles: Servei de l’Espectacle Focus, Fira d’Igualada, Rara Suma y Sigue, Management i disseny, Ombrafestival, Crepuscle Group Productions, Survivor Events, All Those Market Fira gastronòmica, entre d’altres.
  • Altres: Port de Barcelona, Consorci Alta Garrotxa, EIN Altafulla, Consorci Delta del Llobregat, Federació Catalana de Natació, Espais Guilleries Savassona i molts més. 

Contacta ara amb Segurcamp i demana pressupost:

  • Telèfon: 636 63 13 12 (Natàlia) 
  • E-mail: info@fesesmajorsdecatalunya.cat

EMPRESES DE SEGURETAT

VIGILANTS D SEGURETAT

SEGURCAMP

 

SEGURCAMP

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews