Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

ROOTOONS

ROOTOONS - ROCK - GRUP DE MUSICA - FIRES I FESTES - CATALUNYA

ROOTOONS és una potent banda de Rock i R&B de so cru, directe, visceral i sense artificis. Formada a principis de 2016 i amb una experiència de més de 60 bolos, les seves actuacions són una veritable experiència emocional, plenes sempre d’una gran passió i intensitat que no deixen indiferent a ningú. ROOTOONS és ritme i energia fetes música. En una paraula: ROCK!

Amb una durada al voltant de les 2h, les actuacions de ROOTOONS consten d’un ampli repertori barreja de versions de grans clàssics del Rock i del Blues (U2, Rolling Stones, Beatles, Queen, REM, Bruce Springsteen, Neil Young, Talking Heads, CCR, Depeche Mode, Muddy Waters, etc… entre molts altres) així com de temes propis si l’ocasió ho requerís, adaptable per a qualsevol ocasió: Festes Majors, Revetlles, Esdeveniments particulars (casaments, aniversaris, etc.), corporatius i/o empresarials (Celebracions, Festes de Nadal, etc.), Hotels, Restaurants, Bars i Sales de concerts de qualsevol aforament.

Descobreix Rootoons

Municipis on han actuat

ROOTOONS ha actuat en multitud de sales, locals, festes majors i festivals en diverses poblacions de Catalunya, fonamentalment del Vallès però també de Lleida i Girona incloent: Sabadell, Terrassa, Castellar del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Bellaterra, Sant Feliu de Codines, Castellterçol, Caldes de Montbui, Sant Pere Pescador o Biscarri, entre d’altres.

Reconeixements

 Els ROOTOONS han estat guardonats amb el Premi de  ‘L’Autònoma Actua’ en dues ocasions (2018 i 2021) i seleccionats per participar en el Festival de música “L’Activarium” (2018).

ROOTOONS ha actuat a les festes Majors de Sabadell (2021) i Biscarri (2016, 2017), a les Festes Majors dels barris de Gràcia (2022) i de Sòl i Padrís (2022) de Sabadell, així com a la Festa Major de la UAB (2018).

Destacable la seva actuació als terrats de Castellar del Vallès de 2020 durant el confinament per Covid amb ressò a diversos mitjans de comunicació locals: https://www.lactual.cat/actualitat/concert-terrats-celebrar-60-anys-amistat_45246_102.html

Integrants del grup

Jordi Carcaño — Bateria

Jordi Silvestre — Guitarra

Jordi Martí — Veu Principal

Marius Montsech — Harmònica i Segones Veus

Sassi Urpinell — Baix i Segones Veus

Contacta amb Rootoons i demana pressupost:

Mòbil: 636 63 13 12 (Natàlia)

ROOTOONS - ROCK - GRUP DE MUSICA - FIRES I FESTES

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews