Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

GUMBO JASS BAND

GUMBO JASS - GRUPS DE MUSICA - FIRES I FESTES - CAP DE SETMANA

Des de la seva creació l’any 1998, la banda de jazz tradicional Gumbo Jass Band formada per sis músics de reconegut prestigi, ha apostat per preservar i difondre l’estil más primigeni de jazz, nascut a principi de segle XX a la ciutat de New Orleans. Al llarg dels anys, la Gumbo Jass Band ha actuat amb gran èxit a nombroses ciutats catalanes i de la resta de l’estat, participant en diversos festivals, cicles i sales de concerts, consolidant-se com a banda estable i respetada dins la comunitat del jazz clàssic i tradicional.

Per què Gumbo?

Gumbo és un tipus de sopa espessa típica de la ciutat de New Orleans. La base està feta amb beines i llavors d’una planta d’origen africà anomenada Okra i condimentada amb ingredients típics de la terra. Gumbo, a més de ser genuí, simbolitza la barreja de cultures molt diverses, que fou l’origen tan d’aquest deliciós menjar com de la creació d’una música nova, el JAZZ!!!

Per què Jass?

Perquè originàriament s’anomenava així. En l’argot popular tenia rel·lació amb l’acte sexual i per això la premsa de l’època li otorga el qualificatiu de música infame, el que va fer que passés a anomenar-se Jazz.

 

Contacta amb Gumbo Jass Band i demana pressupost:

Mòbil: 636 63 13 12 (Natàlia)

 

GUMBO JASS - MUSICS - FIRES I FESTES - CATALUNYA

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews