BOTIFESTA

BOTIFESTA

Botifesta és especialista en serveis lúdics i festius per qualsevol fira o festa:  lloguer de castells inflables i atraccions, festa de l’ escuma, animació infantil, jocs gegants,  tallers de manualitats, personatges fantàstics i d’ animació, entre altres. 

Dona un toc més divertit i festiu al teu esdeveniment amb Botifesta! 

Festa de l’Escuma:

La millor manera de passar una bona estona refrescant i apte per a tots els públics. Una combinació de bona música, animació, aigua i sabó. Amb totes les mesures de seguretat i amb tots els productes que utilitzem homologats i biodegradables.

Inclou: canó d’escuma d’última generació, sabó biodegradable, equip de so, elements d’animació (pilotes inflables i regals promocionals), personal i assegurança RC de l’activitat).
Requisits: presa de llum, presa d’aigua (preferiblement amb connexió jardí), espai suficient per fer la festa.

Festa Holi:

La Festa dels Colors que ha arribat de l’Índia per quedar-s’hi. Una festa on el principal és “embrutir-se” amb la pols de colors mentre ballem i saltem. Ideal per gaudir-la amb els amics o la família. T’oferim una hora i mitja de bona música, molta animació, regals promocionals. Consulta’ns les opcions de contractació, perquè sabies que la teva Festa Holi et pot sortir GRATIS ?
La pols que utilitzem és 100 % natural, lliure de gluten, fabricada a Catalunya i amb tots els certificats de seguretat.

Inclou: equip de so, animació, elements d’animació (canons de pols holi, pilotes inflables i regals promocionals), sobres de pols holi, personal i assegurança RC de l’activitat.

Festes Majors i Municipis on han treballat:

  • Girona: Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Caldes de Malavella, Palamós, Quart, Llançà, Palafrugell, Olot…
  • Barcelona: Festes de Gràcia, Festes de Sants, Esplugues de Llobregat, Parets del Vallès, Vilanova de Sau; Vilafranca del Penedès; Vilanova i la Geltrú…
  • Lleida: Lleida, Sant Guim de Freixenet, Torre Serona, Bergós… 
  • Tarragona: Reus, La Selva del Camp..

Contacta ara amb Nouso i Botifesta:

BOTIFESTA - FESTA HOLI

FESTA DE L'ESCUMA - BOTIFESTA

BOTIFESTA

 

BOTIFESTA

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews