COBLA ORQUESTRA MONTGRINS

COBLA ORQUESTRA MONTGRINS

La Cobla Orquestra Montgrins, fundada l’any 1884, és la degana de totes les existents avui en dia a Catalunya. Es defineixen amb el lema “experiència i esperit jove”, perquè la clau per resistir tants anys sobre els escenaris ha estat combinar la professionalitat i el saber fer adquirits al llarg de tota la seva trajectòria amb la innovació constant i les ganes d’avançar.

Durant tota la seva carrera han aconseguit mantenir-se com una formació de renom que compta amb una gran estima per part del públic; i també han estat reconeguts amb la Creu de Sant Jordi Generalitat de Catalunya (1984) i el Premi Nacional de Música (1993).

Amb 16 professionals sobre l’escenari, ofereixen un concert amb un repertori completament nou cada any, en el qual s’hi troben tant èxits internacionals per complaure el públic de totes les edats, com grans temes catalans per acontentar el sector més tradicional. Pel ball, ompliran la pista amb un variat recull de ballables de tots els gèneres, acompanyats d’arranjaments actuals i marxosos per acabar la nit amb els ànims ben amunt. A més, gràcies a la versatilitat de la formació, teniu també la possibilitat d’incloure sardanes a la programació de la vostra Festa Major.

Contacta ara amb la Cobla Orquestra Montgrins:

COBLA ORQUESTRA MONTGRINS

orquestra de festa major - fires i festes

 

logo orquestra MONTGRINS

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews