CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

FADUNITO PRODUCCIONS

fadunito - teatre de carrer - animacio infantil

Fadunito Produccions és una companyia internacional de teatre de carrer amb més de 15 anys d’experiència, havent actuat a tots els continents i a més de 30 països diferents.

La companyia està especialitzada en espectacles sense text, per públic familiar tant itinerants com fixes.

ESPECTACLES FIXES

OFF

Un retrobament d’allò més esperat. Dos amics d’infància i un regal per recordar vells temps. Les coses, però, han canviat. El contacte, les converses i les rialles ara depenen d’un aparatet que tots portem a la butxaca. Un espectacle pensat per públic familiar, que amb tons clownescos i amb clau d’humor gestual, et farà replantejar-te l’ús que li dones al telèfon mòbil.

 
MUSIC BOX

Un amant de la música arriba entre el públic amb les seves capses de música i descobreix una de gegant a l’escenari, però que no funciona i es disposa a arreglar-la. A l’obrir la caixa, comencen els seus problemes. Li apareixen estris musicals que no sap per a què serveixen, i aquests estris van cobrant vida fins que finalment, amb l’ajuda d’aquests, ell haurà de crear la música de la capsa gegant.

 
NETS

Els Nets ja són aquí! Venen per netejar-ho tot, però d’una manera molt especial. Mai netejar havia estat tan divertit i surrealista!

 
DISCO PER XICS

Una gran festa familiar on es barreja música, ball i teatre. Especialment pensat perquè gaudeixen des dels més petits fins als més grans. Muntatge de gran format on s’interactua amb el públic a través de les noves tecnologies, pantalles led, càmeres i màquines d’efectes.

Tots els espectacles de Fadunito Produccions estan adherits dins el programa.cat

Contacta i demana pressupost

  Dades de Contacte de Fadunito Produccions: 

  Telèfon: 686238644

  Web: http://fadunito.com

  E-mail: ferran@fadunito.com i info@fadunito.com

  Segueix-los també a Facebook, Twitter i YouTube

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews