Proveïdors per esdeveniments

GOSPEL VALLÈS

GOSPEL VALLES - MUSICS - FIRES I FESTES - CAP DE SETMANA

Amb una trajectòria de 15 anys, sota la direcció d’en Julià Monje, Gospel Vallès porta arreu de Catalunya l’essència de la música gospel a través d’un grup heterogeni amb una passió comuna: cantar des del cor i amb tota l’energia, que el fan un grup amb segell propi.

A Gospel Vallès creiem en el poder de la música per trencar barreres. Per apropar persones, per vibrar, per sentir, per compartir i viure cada instant. La música és el mitjà que permet tot això i molt més. Els sentiments i les emocions que experimentem es transmeten al públic en tot moment i l’espectacle es transforma de manera natural en una festa en què es comparteix energia i emoció a parts iguals.

Amb un repertori basat en el gospel més genuí, amb estils derivats com el soul i el jazz, creant una barreja única i original amb molta vitalitat i qualitat musical, donant lloc a espectacles com Let’s get musical, Welcome Black, Respect i Gospel Pop. Espectacles que hem presentat, entre altres llocs, a Santa Maria del Mar, a l’Auditori de Terrassa, Festes Majors, Centre Cultural de Terrassa, Festival Internacional de Cerdanyola i properament al Palau de la Música i amb caràcter solidari per la Creu Roja, Càrites, Intermón-oxfam, Oncolliga, Associació Síndrome Phelan mcdermid…etc..

Municipis i Fires on han actuat:

Santa Maria del Mar, Barcelona

Auditori de Terrassa

Centre Cultural de Terrassa

Festival Internacional de Cerdanyola

i diverses festes majors

Contacta amb Gospel Vallès i demana pressupost:

(Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya) 

Web: https://www.gospelvalles.com

E-mail: info@gospelvalles.com

Segueix-los també a Instagram

GOSPEL VALLES - FIRES I FESTES - MUSICS - TRADICIONS

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
Average rating:  
 0 reviews