CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024

HELENA ROSICH

helena rosich - jazz per festes - grup de jazz per esdeveniments

Helena Rosich és una cantant de jazz, blues, bossa nova, boleros, nascuda a Girona. Va iniciar els estudis de llenguatge musical i guitarra clàssica al Conservatori de Música de Girona. Ben aviat es va sentir atreta per diferents tipus de música Folk, Pop, Jazz, Blues, Bossa. Escoltava els Beatles, Bob Dylan, John Mayall, Van Morrison, Billie Holiday, Sarah Vaughan, Joni Mitchel, Baden Powell.

El Jazz i el blues la van captivar i va començar els estudis de jazz vocal i piano que ha efectuat a l’Escola de Música Moderna de Girona, i amb la cantant Anna Luna, a Sant Cugat. Ha assistit a diversos seminaris internacionals amb professors com la Donna McElroy del BerKlee College of Music, i la Lee Gibson del Guildhall School of Music.

El 2015 va gravar el disc «Invitation», i en què l’acompanyen els músics Alexandre Carbonell, Francesc Ubanell, Joan Martí, Adrià Bauzó i César Martínez. El 2017 va gravar el disc “Feeling Bill Evans”, en què l’acompanyen els músics Alexandre Carbonell, Manel Fortià, Gonzalo del Val i Xavier Figuerola. I l’estiu d’aquest 2020 ha gravat el seu tercer disc “Nit de setembre” acompanyada per Joel Moreno, Horacio Fumero, Alexandre Carbonell, Xavier Figuerola i Santi Colomer.

L’Helena continua investigant en el jazz perquè per ella aquesta és una música tan rica i tan plena de matisos que la fan l’instrument ideal per desplegar una variada gamma de sentiments. El seu desig més viu és continuar treballant en noves formes d’expressió dins aquest meravellós món del jazz.

Descobreix Helena Rosich

Municipis, fires i festes on ha actuat

Girona

Barcelona

Lleida

Tarragona

Terrassa

Roses

Pau

Llagostera

Platja d’Aro

Calonge

Santa Cristina d’Aro

jazz per esdeveniments - grup de jazz - helena rosich

Contacta i demana Helena Rosich

   
  helena rosich - jazz per esdeveiments
   
   
   

   

   
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews