Proveïdors per esdeveniments

JOC JOLIU

JOC JOLIU - TALLERISTES - FIRES I FESTES - NENS

Joc joliu és una instal·lació de joc lliure, una proposta de jocs i materials per a crear i divertir-se en família.

A Joc Joliu hi juguen des dels més petits fins als més grans. El material que oferim dóna peu a deixar volar la imaginació i hi té cabuda tothom. També oferim un espai per a nadons.

Portem material de joc per a manipular, tocar, experimentar, sentir, transportar, construir, enfilar-se, fer equilibris…
Treballem amb materials nobles i sostenibles com la fusta, el metall, tela, cartró i materials reciclats.

Amb nosaltres hi trobareu una proposta pensada per al moviment lliure, la creativitat i sobretot, per donar un espai a què petits i grans puguin compartir una estona de joc i diversió. També oferim tallers d’experimentació i creativitat.

Descobreix Joc Joliu

JOC JOLIU - TALLERISTES - FIRES I FESTES - NENS

Municipis on han participat

Sant Jaume Ses Oliveres

Manresa

Sallent

Moià

Calders

Navarcles

Barcelona

JOC JOLIU - TALLERISTES - FIRES I FESTES

 

Contacta amb Joc Joliu i demana pressupost:

  JOC JOLIU - TALLERISTES - FIRES I FESTES - PROVEIDORS
   
   
   
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   5 reviews
  Fantàstic!!!
  Feb 20, 2023
   by Fantàstic!!!

  Vam trobar-nos a un espai meravellosament cuidat a Moià i els meus fills van passar una tarda molt entretinguda. Materials naturals i amb possibilitats tant diverses que tant el petit d'1 any com els grans, de 4, vam poder jugar a estones plegats.

  Núria JA
  Feb 6, 2023
   by Núria JA

  Per fi un espai amable, respectuós i segur per a nadons (no és fàcil trobar-ho)

  Vam visitar la fira de Calders i a Joc Joliu vam trobar un lloc ideal per passar una estona amb el nostre fill de 7 mesos. L’espai està pensat per a infants de totes les edats i era molt estimulant per ell observar i interactuar amb els més grans (fins adolescents)

  Les educadores van ser molt atentes. Una proposta fantàstica que ens encantaria trobar a moltes més fires i festes.

  Elena
  Feb 6, 2023
   by Elena

  Vàrem participar durant setmanes en l’activitat Espai Família que van organitzar a Sant Julia de Vilatorta. Vam aprendre, compartir i gaudir moltíssim amb un equip fantàstic i una coordinadora molt ben preparada. Un espai molt adient i ben organitzat perquè els nens i acompanyants aprofitin al màxim.

  Fabianne
  Feb 1, 2023
   by Fabianne

  Fantàstic! Original, divertit i entretingut. Al meu fill li va agradar molt experimentar amb la varietat de materials, i tocar textures diverses. És molt ben pensat i estimulant pels nens.

  Irene GV
  Feb 1, 2023
   by Irene GV

  Maquíssima iniciativa! Vam passar una tarda a l’espai de joc crear per Joc Joliu al Convent de Sant Agustí, una meravella. Molts materials reciclats, ambient molt bonic pels més petits (i difícil de trobar, per cert!) i les educadores molt amables per resoldre qualsevol dubte. Vam anar amb bebès de menys d’un any, dels pocs espais inclusius per ells també. També hi havia nens de més rangs d’edat que gaudien del joc lliure.

  Repetirem quan puguem!