CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

LA CUCA

la cuca - espectacles familiars - espectacles familiars per esdeveniments

Hola! Soc La Cuca, artista d’entreteniment infantil, pallassa i cantant.  Amb mi trobaràs una fusió d’amor i professionalitat que generarà records inoblidables, ja que fa més de 12 anys que reparteixo alegria i gaudeixo d’aquest  meravellós ofici. 

Juntament amb el meu company d’alegries Rubens i el meu equip, oferim Animacions i Espectacles Infantils plens de màgia i il·lusió a tota Catalunya.  

Repartim diversió a Festes Majors, Festes Escolars, Fires, Festivals, etc. Els nostres Shows i Animacions Infantils són per a Ajuntaments, AFAS, AMPAS i altres  entitats com Associacions Culturals. 

Alguns dels Ajuntaments que han confiat en nosaltres: Ajuntament de Caldes de Malavella, Ajuntament de Monistrol de Montserrat, Ajuntament de Sitges, Ajuntament de Gavà, Ajuntament de Cunit, Ajuntament de Rubí, Ajuntament de Masquefa, Ajuntament de Breda i molts altres. 

Al llarg de la nostra trajectòria hem realitzat i realitzem animacions i espectacles a centenars d’Escoles, AFAS i AMPAS d’arreu de Catalunya. Llars d’Infants i Escoles Bressol, Escoles Públiques, Concertades i Privades, etc. 

Descobreix alguns dels nostres formats

La Cuca Band

Amb molta alegria et presentem el nostre format amb Músics per a gaudir de Música en directe i Animació que farà gaudir a grans i petits/es. 

Vine amb nosaltres a un viatge ple d’alegria i diversió! Cantarem i ballarem les nostres cançons, cada vegada més conegudes pel públic infantil, en un ambient festiu per a gaudir en família! 

Ideal per a Festes Majors, Escoles, etc.

El Show de La Cuca i en Rubens

Prepara’t per gaudir de valent!

El nostre Show estrella on venim a repartir alegria La Cuca i en Rubens! Combinem Animació Infantil on cantem i ballem les nostres cançons. També balls, jocs amb música i el paracaigudes de colors. I de postres: Show de Màgia i o Espectacle de Bombolles Gegants

El Show Cuca Disco

Una Animació amb molta Música, Balls, Jocs amb cançons i amb un toc d’estic Disco Fever? Gaudeix amb La Cuca de la festa més moguda on el ritme no pararà! Una opció ideal per a festes de Carnestoltes, Festes Majors, Fi de Curs, etc. El complementem amb el nostre Show de Màgia i o de Bombolles!

La Disco Mòbil de La Cuca

Descobreix la nostra Disco Mòbil que inclou Equip de So, Llums, Màquina de Fum i també Animació amb moltes sorpreses!

Aquest format l’adaptem a tots els públics: per a nens/es, adolescents, adults…

Molt sol·licitada per a Festes de Fi de Curs, Carnestoltes, Sant Joan, Festes Majors…

Contacta i demana pressupost

  la cuca - animacio infantil
   
   
   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews