CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

LAS XL

las xl - espectacles humor per festes - espectacles d humor

Creadores de sòlida trajectòria que han format un duo com el seu nom indica: XL. Marta, formada des del gestual, Nía des del textual, totes dues a la carretera des de 2003, fent tota mena d’espectacles, aprenent l’ofici sense perdre ni un àpex d’art, consoliden el seu projecte comú amb aquest segon espectacle. Des de 2013 reparteixen humor, amor i música pels escenaris nacionals i internacionals. El seu primer espectacle, “Abandónate Mucho”, on destrossen el mite de l’amor romàntic, les va portar per festivals com Fira Tàrrega, La Mostra d’Igualada, Festus, TNT, Titirimundi, Escena Poblenou, Circ Cric, Eztena, Vilareal, etc. Inclús van ser convidades per Andreu Buenafuente al seu programa televisiu “Late Motiv”.

Traspassant fronteres, arriben a Colòmbia, Miami i Mèxic. Més de 400 actuacions que parlen de la necessitat de les seves propostes!

Descobreix Las XL

Abándonate Mucho

Espectacle musical teatral que desconstrueix el mite de l’amor romàntic. Ens descobrim com a seductores compulsives, princeses a l’estil Walt Disney, copleres sofertores, jonquis de l’amor, punkis destructives, fundamentalistes espirituals… Som totes i cap. Des de la comprensió de la incomprensió. Amor sense fi!

Degenérate Mucho

A qui se li va ocórrer dividir-ho tot en dos? Blanc · negre, bo · dolent, veritat · mentida, ying · yang, masculí · femení… “Seràs femenina i entraràs per la gran porta al món de les emocions.” “Seràs masculí i entraràs per la gran porta al món dels privilegis.” Nosaltres volem ser persones, res més. Aquesta és la història d’un error en el sistema. Amb aquest nou espectacle, plenes d’arguments, sense abandonar el sentit de l’humor i la música en directe que les caracteritza, s’enfronten a la difícil tasca de tornar a desconstruir-se, des d’una perspectiva feminista, per ressorgir millorades, convidant-nos a participar en un festí de llàgrimes i rialles, de contradiccions personals i col·lectives, d’imposicions i rebel·lia. Qui va dir que les segones parts no són bones? En aquest cas, són millors!

Integrants de Las XL

Marta Sitja

Nia Cortijo 

Contacta i demana pressupost

  espectacles d humor - las xl - festes majors de catalunya

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews