CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024

MAG RAMÓ

Encara que Ramó va començar la seva carrera artística com a actor, malabarista, pallasso i animador, el seu camí el porta directe a l’art de la màgia. És en aquesta disciplina on s’inspira i investiga, donant forma a coneixements, recursos i solucions genuïnes que utilitza contínuament en la seva labor professional agitada, creant, inevitablement, experiències i espectacles nous, amb un aire diferent a la màgia convencional.

És creador, mag i actor, encara que ell digui que només ho intenta. Des de molt jove, el seu treball el va fer formar part del panorama teatral de Barcelona, fins arribar, en l’actualitat, a gairebé qualsevol part del món. 

Descobreix Mag Ramó

mag ramo - magia per esdeveniments - magia per fires i festes

magia per esdeveniments - magia per fires i festes - mag ramo

Municipis, fires i festes on ha actuat

Ha treballat en tot tipus de produccions, des del Gran Teatre del Liceu o el Teatre Borràs amb “Pel Davant i Pel Darrere”, a festivals màgics nacionals i internacionals com el Festival de Màgia Circo Price de Jorge Blass, o les produccions de la pròpia companyia, amb espectacles com “En Acció”, “Bipolart”, o “Hobbies”. És precisament la originalitat en aquests treballs el que el porta a ser convidat a participar en el prestigiós programa de televisió americà “Penn & Teller: Fool Us”. Gràcies a les seves creacions, Ramó ha aconseguit en un temps rècord l’admiració, l’atenció i l’interès de la comunitat màgica a nivell mundial.

Contacta i demana pressupost

   
   
   
  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews