MASCARETES EVERMINE

MASCARETES EVERMINE - MASCARETES - MASCARETES DE ROBA

Mascaretes reutilizatbles i hidròfugues, homologades i certificades, fetes a mà a Barcelona. Descobreix tota la varietat de mascaretes aquí:  www.evermineshop.com

Evermine es una empresa catalana dedicada a la fabricació i distribució de complements tant en el àmbit tèxtil com en el de la bijuteria.

Partint de teixits naturals i de qualitat, Evermine crea les seves primeres col·leccions de mascaretes reutilizables, bosses organitzadores, gomes de cabell i penja mascaretes.

Evermine vol ser, poc a poc,  l’inici d’un projecte molt més global, amb diversitat de productes,  dissenyats especialment per el nostre públic.

Arran de la pandèmia, l’empresa inicia un projecte solidari amb la confecció de barrets quirúrgics per alguns centres hospitalaris i poc a poc es va anar desenvolupant la idea de fer mascaretes de qualitat i homologades.

Evermine ofereix un catàleg on la protecció i l’estil son els principals protagonistes, amb una col·lecció d’estampats tan extensa que, de ben segur, tothom podrà trobar el seu complement ideal. Aquí ja s’incorporen els nous productes, sempre en harmonia entre ells i mantenint l’essència de la marca.

Amb punts de venda per tot el territori Nacional, l’empresa Catalana està estenent la seva xarxa de clients a diferents països Europeus.

Contacta ara amb Evermine:

 

EVERMINE - MASCARILLAS BARCELONA

Mascaretes de Roba - Mascaretes Barcelona

EVERMINE - COMPRAR MASCARETES

Evermine - Mascaretes de roba - Mascaretes de roba comprar

EVERMINE MASCARILLAS 

 

evermine oscuro-09

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festes Majors de Catalunya
Average rating:  
 0 reviews