CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

TRANSTORNERS

transtorners - presentadors per festes - presentadors per esdeveniments - presentadors d espectacles

TransTorners és una companyia que porta en actiu des de l’any 2012 i que s’especialitza en serveis artístics i esdeveniments a mida. Presentacions i dinamitzacions d’actes, animacions i shows. Alhora també creen productes que ja tenen per a festes com són els bingos musicals o les festes per casals de gent gran o centres cívics. El seu segell és l’humor esbojarrat. Juguen amb el transformisme, el cabaret, el tracte amb el públic en directe i el seu objectiu és que riguis una bona estona.

Descobreix TransTorners

Municipis, fires i festes on han actuat

Ajuntament de Barcelona, Ajuntament L’Hospitalet de Llobregat, Ajuntament Sant Andreu de la Barca, Vic, Gurb, Ajuntament del Prat de Llobregat, Carnaval Montornés del Vallés, Sant Martí Sesgueioles, Castellví de la Marca, Festival Per Amor a l’Hart, Presentadores oficials dels Festival Lletres Joves, JazzTast, Estrena’t, El Cel del Carmel i la Nit de Crims. Horta Guinardó, Festival Encinart (La Rioja), Festival Barcelona Visual Sound, Agencies Birner, l’Espectacleria, Marca Condal, Buble Gum, Cocolisto, A 250g, Festival Altaveu Sant Boi de Llobregat, Ajuntament de Cornellà de Llobregat, Ajuntament Viladecans, La Nit Blanca (St. Feliu de Guíxols), Tashortfest, Ajuntament Manresa, Ajuntament St. Quirze del Vallès.

transtorners - presentadors espectacles - presentadors esdeveniments - presentadors festes majors - dinamitzadors

Contacta i demana pressupost

  transtorners - presentadors per festes - presentadors per fires

   

   
   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   2 reviews
  Meritxell (Direcció Centre Cívic Casa Groga)
  Nov 20, 2023
   by Meritxell (Direcció Centre Cívic Casa Groga)

  No podem viure sense elles! presentadores oficials del nostre cicle d’Arts Escèniques Estrena’t , fan créixer qualsevol projecte en el que participen. Entenen i empatitzen amb els encàrrecs alhora que els vesteixen i preparen de manera molt professional. Contractar-les és un encert sempre!

  David y Fer
  Oct 17, 2023
   by David y Fer

  Totalmente recomendables!!! Estuvieron animando nuestra boda en el cine Bosque de Barcelona y fue inolvidable. Son profesionales al 100%

  One thought on “TRANSTORNERS

  • No podem viure sense elles! presentadores oficials del nostre cicle d’Arts Escèniques Estrena’t , fan créixer qualsevol projecte en el que participen. Entenen i empatitzen amb els encàrrecs alhora que els vesteixen i preparen de manera molt professional. Contractar-les és un encert sempre!

  Comments are closed.