CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Proveïdors per esdeveniments

BAAL

baal - companyia baal - espectacles de dansa per festes - espectacle de dansa per esdeveniments

Baal treballa la hibridació de llenguatges que van des de la dansa contemporània, la dansa teatre, la performance i la tecnologia per crear projectes d’arts escèniques/arts vives, majoritàriament dedicats a la infància i la joventut, que es puguin desenvolupar tant a teatres i escoles com a espais no convencionals o museístics.

Aquesta “companyia de dansa” va ser creada per Catalina Carrasco i Gaspar Morey el 2013 a Mallorca, Illes Balears. El seu focus està sobretot en la creació a través de la recerca i experimentació. Però també en provocar projectes socials, comunitaris i educatius.

Descobreix Baal

 Espectacle Alek & Sophie

Una proposta escènica que pretén generar empatia, fantasia, diàleg i comunicació dins un univers marcià i fantàstic. Construïm un lloc desconegut ple de volums, cercles i esferes. Éssers d’un altre planeta arriben a aquest món per interactuar i jugar amb terrestres.

Una obra surrealista amb una màgia plàstica i pictòrica, creada gràcies als objectes, la dansa, la relació amb la tecnologia i la participació del públic. Una utopia de proximitat a través d’un espai compartit.

Espectacle Superfrau

Tres“fembots” passejen entre els humans, ocupen l’espai i demostren les seves habilitats. El carrer es converteix en un aparador, on exposar els seus cossos per a que els observin, els jutgin, els desitgin i els comprin.

A un estat neoliberal on tot es pot comprar, emprar i llençar, cóm afecta l’existència de robots humanoides a la conducta i a les relacions sentimentals entre humans?

Espectacle Ginoide

Nova Londres 2029. En una societat global en la qual les relacions personals són un privilegi, es troba Augustin, “chief technology officer” d’una empresa multinacional. Submergit en una rutina laboral que l’aboca a un buit immens Augustin viu angoixat i per a trencar amb tanta monotonia buscarà a algú capaç d’integrar-se en els cicles repetitius de la seva vida. La peculiar relació entre Nana, la seva nova companya, es veurà alterada per un nou escenari, un tercer element que s’intercalarà en la convivència i que la conduirà a plantejar-se la seva existència.

Integrants de Baal

Catalina Carrasco

Gaspar Morey

Municipis, fires i festes on han actuat

Espectacle Alek & Sophie:

Embrions – Festival Escena de Poblenou – Barcelona

Festival Ecoss – Barcelona

Fem dansa – Martorell.

Tast  a la Rambla – Barcelona

Al maig escolars – Teatre de Girona.

Espectacle Superfrau:

Fira de Tàrrega

Escena Poblenou – Barcelona

Contacta i demana pressupost

   

  baal - companyies de dansa per festes - companyies de dansa per esdeveniments

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews