CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

BLUA MARO

blua maro - duo - grup de musica

BLUA MARO és un grup professional i consolidat, que estan acostumats a fer gira de concerts com a duet de veu i guitarra (original). La veu és de caràcter líric, amb o sense microfonar. També poden funcionar acompanyats de ballarins professionals, percussió i violoncel, fent l’espectacle més complet i dinàmic.

Les peces de repertori són escollides per fer un tast de diferents móns: cançons de distint caràcter, àries famoses d’òpera… una pinzellada d’art líric.

Descobreix Blua Maro

Integrants

ANNA TOBELLA

Llicenciada en cant al Conservatori Superior de Música del Liceu, va debutar al Gran Teatre del Liceu l’any 2007 i ha interpretat gran
varietat de papers com Dorabella, Così fan tutte (Bilbao i Saint Paul, USA), Sesto, La Clemenza di Tito (Istambul, Turquia), Melibea, Il viaggio a Reims (Pesaro, Itàlia) i Rosina, Il Barbiere di Siviglia (Oviedo), d’entre d’altres. Ha estat àmpliament premiada en concursos internacionals de cant, “Jaume Aragall” a Catalunya, el “Riccardo Zandonai” a Itàlia i el Concurs Internacional Tenor Viñas.

En l’àmbit de la música contemporània i fusió és membre estable de Morphosis ensemble amb el compositor Joan Bagés. D’entre els seus compromisos recents destaquen Maddalena, Rigoletto de gira (FOC), Carmen de Bizet, al Palau de la música catalana, Smeton d’Anna Bolena a l’ABAO (Bilbao), Javotte de Manon, Suzuki de Madama Butterfly amb les FOC i Amneris d’Aida al Teatro Campoamor d’Oviedo, d’entre d’altres.

EUGENI MURIEL

Llicenciat en guitarra clàssica i amb els estudis superiors de guitarra flamenca (ESMUC 2006 i 2010). Comença la seva activitat musical amb la música d’estil pop rock, deixant clara des de l’inici la seva vocació per la composició, fet que el va animar a seguir desenvolupant els seus coneixements en aquest àmbit. Al llarg de la seva trajectòria ha creat diferents projectes musicals en els quals ha actuat com a compositor i lletrista i amb els qui ha enregistrat cinc treballs discogràfics (Dewy, Barcelona Nova Fusió, Saraband, Alba Pujol & Eugeni Muriel Project).

En el marc de la música clàssica ha format duos amb les cantants líriques com Anna Alàs i al 2012 escriu el cicle de cançons “Aires”, el qual forma part del seu repertori habitual. Ha actuat a Catalunya, Espanya, Portugal, Alemanya i Anglaterra. Des de 2007 és professor i director del CEM Cal Maristany dels Hostalets de Pierola (Barcelona).

Contacta i demana pressupost

   

  Dades de contacte de Blua Maro

  (Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya) 

  Telèfon: Anna Farrés — +34 640 902 102

  E-mail: promocio@produccionsniu.com

  Segueix-les també a YoubtubeInstagram

   

  blua maro - duo - grup de musica