CATÀLEG OFICIAL DE PROVEÏDORS PER FIRES I FESTES 2024Grups de Música per FestesProveïdors per esdevenimentsUncategorized

ORQUESTRA DE CAMBRA CATALANA

Orquestra de Cambra catalana - grups de musica classica per esdeveniments - grups de musica classica catalans

L’Orquestra de Cambra Catalana va ser fundada el 1986 per Joan Pàmies i des d’aleshores ha realitzat concerts per tot el món, mantenint-se fidel als seus principis fundacionals: vetllar per l’excel·lència, apropar la música i la cultura a tota la població, promoure els joves talents i apostar pel futur, innovar i fer difusió de les noves creacions. L’Orquestra de Cambra Catalana sempre ha desenvolupat la seva activitat en tot tipus d’escenaris, amb l’objectiu de fer arribar la música a tothom, oferint l’oportunitat al públic més divers de gaudir d’una experiència única. Compta, a més, amb la col·laboració de prestigiosos solistes capaços de captivar el cor del públic i generar un esdeveniment col·lectiu inoblidable en el teu municipi. Fem l’orquestra amb tu!

Descobreix Orquestra de Cambra Catalana 

Integrants de l’Orquestra de Cambra Catalana


Orquestra de Cambra Catalana
Director: Joan Pàmies
Director associat: Xavier Pagès-Corella

 

Trajectòria

L’Orquestra de Cambra Catalana ha realitzat més de 700 concerts, actuant als principals auditoris, cicles i festivals de música d’Espanya. També a Albània, França, Itàlia, Polònia, República Txeca, Argentina, Xile, Mèxic, Uruguai, Líban, Tunísia i Xina. Recentment a Catalunya ha actuat a Vimbodí, Bellver de Cerdanya, Prades, la Selva de Mar, Sant Pere de Vilamajor, Gelida, Mataró, Salou, Premià de Mar i és orquestra resident a Premià de Dalt.

 

Contacta i demana pressupost

 
 

   

  Dades de contacte Orquestra Cambra Catalana

  (Menciona que vens de part de Festes Majors de Catalunya)
   
  Telèfon: 633162285 / 669308160
   
   
   
  Segueix-los també a Instagram, Facebook i Youtube
   

  Logo orquestra de cambra catalana

   

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews