Proveïdors per esdeveniments

CIRC PANIC

circ panic - circ per fires i festes - espectacle de circ

Circ Panic és una companyia de circ contemporani creada el 2001 per Jordi Panareda i Alexa Lecomte amb més de 20 anys d’història i un lloc consolidat en el circuit de circ internacional. El seu primer espectacle “Servei a domicili” es representa més de 400 vegades a 10 països diferents i la companyia continua la seva exitosa trajectòria amb “la caravana passa” que llueix per la seva varietat i complexitat i guanya el premi al millor espectacle del festival de Chiclana.

El 2010 Jordi Panareda continua amb l’espectacle “l’home que perdia els botons” que guanya el premi al millor espectacle de carrer a Catalunya i Anglaterra, el premi Zirkolika i encara és recordat i aclamat pel públic.

Actualment, encara sorprèn el públic amb “Mira’T”, un espectacle molt original, creatiu i personal, que entre la diversió i la poesia, no deixa a ningú indiferent.

Descobreix Circ Panic

Espectacle Mira’T:

D’ell cap a ell mateix, alhora introspectiva i d’obertura a l’altre. De tu cap a ell i d’ell cap a tu. Mirar-se, confrontar-se amb la pròpia solitud, prendre la decisió de fer aquest viatge personal i transcriure’l a la pista. MiraT, una injunció al mirar-se sense autocomplaença però també sense supèrbia, amb humor i autoironia. En una constant recerca de l’equilibri, tot oscil·lant, tot girant, tot ballant. A la pista, un home i una gran balança. Jugant amb pesos i contrapesos, emprèn un viatge a la recerca constant dels límits de l’equilibri. Aquest viatge es tan físic com interior. És un mirar-se i també exposar-se a la mirada dels altres. Mirar la pròpia solitud i transcendir-la exposant-la al bell mig de la pista. Un viatge simbòlic en el qual cadascú de nosaltres es podrà reconèixer, una reflexió sobre el que significa prendre una decisió important, una decisió que pot canviar-te la vida. Alguns deixen el seu lloc d’origen per aventurar-se en terres desconegudes, d’altres es refugien amagant-se de la societat. Éssers a la deriva, a la recerca d’un lloc que puguin fer seu, persones omplertes de por i d’esperança, de resignació i d’il·lusió. Cadascuna amb la seva balança interior que oscil·la entre un sentiment i l’altre.

 

 

Espectacle L’home que perdia els botons:

Una invitació a l’emoció i a la reflexió per a tots els públics, un espectacle de carrer, sala o carpa, que combina tècniques de circ, dansa i música n directe, innovant en la utilització del màstil convertit en un personatge mes. L’home i el màstil, en el seu diàleg, ens mostren la complexitat i la simplicitat dels camins de la vida. L’home a la recerca del seu camí i el màstil (per)seguint-lo, per fer-li de pes, per ser la seva càrrega, el seu enemic o aliat. L’acció evoluciona, també gràcies al públic, dibuixant el trajecte interior d’un home amb qui ens podríem identificar tots, encimbellant els nostres reptes del dia a dia..

Integrants de Circ Panic

Jordi Panareda Pou (Artista)

Ingrid Bolaño Guivernau (Producció)

José Ignacio Arias Contreras (Músic)

 

Festes Majors, fires i esdeveniments on han actuat 

Sismògraf a Olot

Trapezi a Reus

Cirque Plus a Brugge

Esperenza! a Florette

Festival D’Aurillac 

Fira de Tàrrega

Fira Mediterrània de Manresa

Festival Pisteurs d’Étoiles a Obernai

Festival rue et vous a Rions

Festival Chalon dans la Rue

Festival Titirimundi de Segovia

Artisiti in Piazza a Pennabili

Festival 48ème de rue a Mende

Château de Fougères

Di strad in strada a Santa Sofi

Cucu Festival a Roana /Vicenza

i molts més!!

CIRC PANIC-CIRC PER ESDEVENIMENTS-CIRC FIRES I FESTES-ESPECTACLES DE CIRC

Contacta amb Circ Panic i demana pressupost

   

  636 63 13 12 (Natàlia) 

   

  circ panic - espectacles per fires i festes - circ per festes majors

   

   

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   0 reviews