Grups de Música per FestesProveïdors per esdeveniments

THE BAD SAILORS

bad sailors - grup de musica - musica per esdeveniments

Aquí ens teniu per fer-vos ballar i cantar amb el nostre repertori que, por no avorrir a ningú, passa per diferents gèneres i èpoques; com ara el rock, el reggae i el country, des dels anys seixanta fins a música actual.

Ens dediquem a fer versions, encara que també sonarà algun tema propi, i escollim temes que no passaran desapercebuts i que acabarem cantant tots junts inevitablement.

Com bé diu el nom del grup, ens vam iniciar mentre navegàvem per la Costa Brava. Començant com a duo el 2011, amb el temps vam acabar formant una banda de set membres que ja fa més de sis anys que toquem en festivals i festes majors.

L’essència The Bad Sailors és el bon rotllo, fer ballar a tothom i divertir-nos molt!

 

Descobreix The Bad Sailors

 

grup de musica per fires i festes - the bad sailors

 

Integrants de The Bad Sailors

Gemma Navarra

Cantant i a la guitarra acústica. Principalment autodidacta. Ha rebut classes particulars de cant i va estudiar dos anys al Taller de Músics de Barcelona.

Ricard Navarra 

Guitarrista solista i cantant. Va estudiar música des de molt jove a l’Escola de Música de Tossa de Mar. També va realitzar dos anys d’estudis al Taller de Músics de Barcelona i va rebre classes particulars de cant.

Hernan Córdoba

 Va estudiar quatre anys a l’Escola de Música Anconetani i cinc anys a la Universitat CEIM (Centre d’Educació i Investigació Musical) a la ciutat de Córdoba, Argentina.

Felipe Cerda

 Músic autodidacta, multiinstrumentista i que ha tocat durant anys en diferents grups, principalment dins el gènere del rock.

Esteve Dalmau

 Va finalitzar els estudis al Taller de Músics de Barcelona i es va graduar en l’Escola Superior d’Estudis Musicals (ESEM). Es multiinstrumentista i actualment treballa de professor de música.

Luciana Miguel

 Va estudiar dos anys a la seva escola de cant local i durant tres anys va rebre lliçons de cant de professors particulars. Va estudiar composició musical durant dos anys a la Universitat Nacional de La Plata i va dur a terme diversos tallers amb professionals de fono audiologia. També és autodidacta.

Luisina Miguel

 Va estudiar un any de cant líric a l’escola d’art de Berisso a Buenos aires i dos anys en el professorat de Música Popular a la Universitat de Belles Arts de la Plata, Buenos Aires.

Municipis on han actuat

Des del 2015 que, com a banda, toquem cada any a les Festes Majors de Tossa de Mar, que se celebren a finals de gener.

Els últims quatre anys hem tocat a les Festes Majors de St. Pere de Tossa de Mar.

Vam participar quatre anys seguits al festival benèfic de música Yes We Care de Tossa de Mar. Hem tocat en festes privades i aniversaris.

Vam tocar a les festes de St. Grau l’any 2020

 

Contacta amb The Bad Sailors i demana pressupost

   
  636 63 13 12 (Natàlia) 

   

  bad sailors - grup de musica per fires i festes

   

  Submit your review
  1
  2
  3
  4
  5
  Submit
       
  Cancel

  Create your own review

  Festes Majors de Catalunya - L'AGENDA DE FIRES I FESTES DE CATALUNYA
  Average rating:  
   1 reviews
  Anna
  Jul 13, 2023
   by Anna

  Ens ha encantat! Són espectaculars! 🙂